Portarul ajuns la 43 de ani se simte încă în formă și ar vrea să apere în continuare.

Buffon, coleg cu Man și Mihăilă?

"Am nevoie să mă odihnesc și să-mi pun energie în rezervor. Nu vreau să regret nicio decizie pe care o voi lua. Dacă sunt fericit astăzi? Da, foarte, foarte fericit. Nu am cerut nimic mai bun. Aș putea să renunț, cred că am făcut destule în carieră", a declarat Buffon conform Calciomercat.com.
Serie A
"El e numărul 1!" Kaka și-a ales atacantul favorit! Ce spune despre lupta pentru titlu din Italia
14/09/2021 LA 18:48
Sky Sport anunță o variantă surpriză pentru legendarul portar. După ce Buffon a declarat că în Italia ar juca doar pentru Juventus și Parma, formația tocmai retrogradată în Serie B, ar vrea să-l readucă pe portar.
Parma este clubul la care Buffon a crescut și a debutat în Serie A, în 1995. Fostul club al lui Buffon se pare că insistă pentru această mutare, care are șanse și mai mari de reușită după ce Enzo Maresca, fost coleg cu portarul la Juventus, a venit pe banca echipei.
Totuși, Buffon analizează și ofertele din străinătate. Olympiakos, două cluburi din Brazilia, dar și două cluburi din Europa care și-au progrmat întâlniri cu agentul său îl vor pe portar.
Buffon i-ar fi mărturisit agentului său, Silvano Martina, că își va continua cariera doar dacă va găsi aventură care să-i ofere noi provocări.
Serie A
Juventus a făcut lista cu posibilii înlocuitori ai lui Ronaldo! Cine se află în atenția italienilor
26/08/2021 LA 08:57
Serie A
Ronaldo, criticat după ce a cerut să fie rezervă la Juventus! "Dacă nu e mulțumit, să plece!"
23/08/2021 LA 04:36