Portarul ajuns la 43 de ani se simte încă în formă și ar vrea să apere în continuare.

Buffon, coleg cu Man și Mihăilă?

"Am nevoie să mă odihnesc și să-mi pun energie în rezervor. Nu vreau să regret nicio decizie pe care o voi lua. Dacă sunt fericit astăzi? Da, foarte, foarte fericit. Nu am cerut nimic mai bun. Aș putea să renunț, cred că am făcut destule în carieră", a declarat Buffon conform Calciomercat.com.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
Sky Sport anunță o variantă surpriză pentru legendarul portar. După ce Buffon a declarat că în Italia ar juca doar pentru Juventus și Parma, formația tocmai retrogradată în Serie B, ar vrea să-l readucă pe portar.
Parma este clubul la care Buffon a crescut și a debutat în Serie A, în 1995. Fostul club al lui Buffon se pare că insistă pentru această mutare, care are șanse și mai mari de reușită după ce Enzo Maresca, fost coleg cu portarul la Juventus, a venit pe banca echipei.
Totuși, Buffon analizează și ofertele din străinătate. Olympiakos, două cluburi din Brazilia, dar și două cluburi din Europa care și-au progrmat întâlniri cu agentul său îl vor pe portar.
Buffon i-ar fi mărturisit agentului său, Silvano Martina, că își va continua cariera doar dacă va găsi aventură care să-i ofere noi provocări.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07