Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Buffon, coleg cu Dennis Man și Mihăilă? Anunțul zilei în Italia

Andrei Bobeica

Publicat 30/05/2021 la 14:07 GMT+3

Gianluigi Buffon a ales să plece de la Juventus încă o dată, dar momentan nu și-a anunțat retragerea și a declarat că va lua în calcul ofertele pe care le va primi.

Gianluigi Buffon - Atalanta-Juventus - Coppa Italia 2020/2021

Credit imagine: Getty Images

Portarul ajuns la 43 de ani se simte încă în formă și ar vrea să apere în continuare.

Buffon, coleg cu Man și Mihăilă?

"Am nevoie să mă odihnesc și să-mi pun energie în rezervor. Nu vreau să regret nicio decizie pe care o voi lua. Dacă sunt fericit astăzi? Da, foarte, foarte fericit. Nu am cerut nimic mai bun. Aș putea să renunț, cred că am făcut destule în carieră", a declarat Buffon conform Calciomercat.com.
Sky Sport anunță o variantă surpriză pentru legendarul portar. După ce Buffon a declarat că în Italia ar juca doar pentru Juventus și Parma, formația tocmai retrogradată în Serie B, ar vrea să-l readucă pe portar.
Parma este clubul la care Buffon a crescut și a debutat în Serie A, în 1995. Fostul club al lui Buffon se pare că insistă pentru această mutare, care are șanse și mai mari de reușită după ce Enzo Maresca, fost coleg cu portarul la Juventus, a venit pe banca echipei.
Totuși, Buffon analizează și ofertele din străinătate. Olympiakos, două cluburi din Brazilia, dar și două cluburi din Europa care și-au progrmat întâlniri cu agentul său îl vor pe portar.
Buffon i-ar fi mărturisit agentului său, Silvano Martina, că își va continua cariera doar dacă va găsi aventură care să-i ofere noi provocări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo