Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Nedelcearu a plecat de la AEK Atena! Fundașul mărește colonia de români din Italia

Nicu Savin

Publicat 16/07/2021 la 22:06 GMT+3

Ionuț Nedelcearu a fost vândut de AEK Atena la Crotone, club care evoluează în Serie B! Astfel, fundașul de 25 de ani mărește colonia de români care joacă în Italia.

Ionuț Nedelcearu

Credit imagine: Eurosport

Conform renumitului jurnalist italian Gianluca Di Marzio, Ionuț Nedelcearu este noul jucător al celor de la Crotone, club care a retrogradat în Serie B la finalul stagiunii trecute.
Grecii de la gazzetta.gr. scriu și ei că transferul românului a fost perfectat, iar AEK Atena va încasa 1,2 milioane de € în schimbul fundașului de 25 de ani. În cazul în care Crotone va promova în Serie A în noul sezon, echipa din capitala Greciei va mai încasa 500.000 de €.

Ionuț Nedelcearu, trasnferat de Crotone

Sursa citată notează că Nedelcearu se află deja în Italia, unde a efectuat astăzi vizita medicală.
Nedelcearu a crescut la Dinamo, ia prima sa aventură în afara României a început în 2018, când a ajuns în Rusia, la Ufa. În toamna anului trecut, AEK Atena le-a plătit rușilor 550.000 de € pentru fundașul român, care a jucat 35 de partide în toate competițiile în stagiunea precedentă, marcând un gol.
Nedelcearu are 13 selecții și 2 goluri pentru naționala mare a României.
Crotone a avut un român în lot și în sezonul trecut. Este vorba despre Denis Drăguș, dar atacantul crescut la Viitorul a jucat numai 9 meciuri în Serie A și în această vară s-a întors la Standard Liege, club de care aparține.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo