Gianluigi Buffon s-a transferat în această vară la Parma, echipă la care sunt legitimați Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi români, de la care fanii și staff-ul Parmei au așteptări foarte mari în vederea obținerii promovării în Serie A, au declarat care este relația lor cu legendarul portar italian.
Valentin Mihăilă a dezvăluit primul dialog pe care l-a purtat cu Buffon: "Primul cuvânt în română pe care l-a rostit a fost Mutu. I-am spus şi eu: 'Ţi-ai adus aminte că ai apărat penalty-ul de la Euro 2008!' Este un om care te ajută foarte mult", a declarat fostul jucător al Universității Craiova.
La rândul său, Dennis Man a recunoscut că îl intimidează prezența lui Buffon, în fața căruia îi este greu să încerce execuții impresionante. "Nu îndrăznesc să îi dau scăriță, dar cred că i-am înscris un gol. Mă uit la el în vestiar și realizez că sunt coleg cu Buffon", a spus Man pentru AS.ro.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59

Cu ce român își dorește Man să fie coleg la Parma

Fostul jucător al celor de la FCSB a vorbit și despre ceea ce își doresc atât el, cât și Valentin Mihăilă, să realizeze în Italia, dar și despre jucătorul român pe care și l-ar dori la Parma.
"Ne dorim să evoluăm cât mai bine aici și măcar să-l egalăm pe Adrian Mutu, dacă nu să reușim să-l întrecem! Noi vrem cât mai mulți români la Parma. Că e Tănase sau că e altul... Eu mi l-aș dori pe Moruțan aici", a declarat Dennis Man, care a fost titular în primul meci oficial al italienilor din noul sezon.
În weekend, Parma a fost învinsă în Cupa Italiei cu scorul de 1-3 de Lecce, care a obținut astfel calificarea în 16-imile competiției. Man a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Enzo Maresca, fiind notat cu 6 pentru prestația sa.
Serie B
Turcii anunţă prima ofertă oficială pentru Dennis Man. Incredibil cât consideră că valorează
31/12/2021 LA 04:48
Serie B
La aproape 44 de ani, Gigi Buffon a dezvăluit unde vrea să se transfere, după aventura la Parma
24/12/2021 LA 09:52