Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă, out din nou. Cât va lipsi acesta după ultima accidentare, suferită în week-end

Eurosport
DeEurosport

Publicat 07/02/2023 la 09:22 GMT+2

Valentin Mihăilă nu este ferit de accidentări nici în noul an. Extrema Parmei doar ce își revenise după o perioadă de inactivitate, din cauza unor probleme musculare, însă a suferit o nouă accidentare în weekend-ul recent încheiat, în partida pe care echipa sa a jucat-o în fața celor de la Genoa, scor 2-0, în Serie B.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Valentin Mihăilă nu a fost ferit de ghinion după plecarea de la Universitatea Craiova. Extrema Parmei a suferit accidentare după accidentare în străinătate, iar acum a devenit din nou indisponibil după ultimul meci, jucat și câștigat în week-end, în fața celor de la Genoa, scor 2-0.
Revenit în circuitul echipei după ultimele probleme musculare acuzate în finalul lui 2022, Mihăilă a rezistat pe teren doar 15 minute, moment în care a fost înlocuit de tehnicianul său. Vestea bună este însă că nu ar fi vorba despre o recidivă, întrucât până acum problemele extremei au fost la coapsa dreaptă, iar acum a acuzat dureri la coapsa stângă.
CITEȘTE ȘI:

Cât va lipsi Valentin Mihăilă după ultima accidentare

Fotbalistul Parmei a evoluat doar 15 minute în meciul cu Genoa, problemele musculare făcându-l să fie înlocuit după doar un sfert de oră de la primul fluier.
Nu este pentru prima dată când fostul fotbalist al Craiovei se confruntă cu o astfel de accidentare, acesta fiind indisponibil din septembrie până în noiembrie, anul trecut, din cauza unei probleme musculare la coapsa dreaptă.
Chiar dacă nu se știe exact cât de gravă este accidentarea de această dată, vestea bună este că mijlocașul român nu acuză dureri la același picior, deci nu poate fi vorba despre o recidivă.
Jurnaliștii italieni sunt optimiști în privința sa și afirmă că de această dată va lipsi mai puțin decât a făcut-o în urmă cu câteva luni. Se preconizează că acum Valentin Mihăilă va fi indisponibil vreme de 3 săptămâni, ceea ce înseamnă că ar putea reveni pe teren la începutul lunii martie.
Un verdict final în cazul acestuia va fi dat abia astăzi, când are loc o serie de verificări suplimentare, întrucât au trebuit să treacă minim 36 de ore de la momentul accidentării, pentru a se putea face o evaluare mai amplă.
În actualul sezon competițional, în tricoul celor de la Parma, Valentin Mihăilă a reușit trei goluri și trei pase decisive în 12 apariții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo