Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, în atenția celor de la Beșiktaș. Pentru ce sumă s-ar putea realiza transferul

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/11/2022 la 17:07 GMT+2

Dennis Man, jucătorul celor de la Parma, a intrat în vizorul formației Beșiktaș, echipă interesată de serviciile internaționalului român de 24 de ani.

Valentin Mihăilă, Dennis Man, Gigi Buffon (Parma)

Credit imagine: Twitter

Articol scris de Maria Olteanu
Dennis Man ar putea să plece de la Parma la mai puțin de doi ani de când a semnat cu formația aflată acum în Serie B, după ce Beșiktaș a anunțat că se află pe urmele sale.
Man a ajuns la Parma la începutul anului 2021 și a reușit în tricoul "cruciaților" să devină unul dintre oamenii de bază ai echipei, fapt care l-a adus în atenția unui club mare din Europa.
Se pare că fostul fotbalist al celor de la FCSB se află pe lista de transfer a celor de la Beșiktaș, potrivit informațiilor transmise de turcii de la Fanatik.tr.
CITEȘTE ȘI:

Dennis Man, pe lista celor de la Beșiktaș

Man poate fi o soluție pentru echipa clasată pe locul opt în prima ligă turcă, acolo unde ar urma să umple golul lăsat liber de Rachid Ghezzal, fotbalist accidentat în luna august și care pare să nu revină curând în angrenajul echipei.
Turcii anunță că Dennis Man se află deja în vizorul lui Beșiktaș, echipă care l-ar putea achizționa în pauza competițională de iarnă. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa internaționalului român, despre care spun că poate evolua pe orice post din compartimentul ofensiv.
"Dennis Man se află pe agenda lui Kartal. Stil de joc, versatil. Conform informațiilor, antrenorul Senol Gunes a cerut un transfer pentru a-l înlocui pe Ghezzal. Departamentul administrativ lucrează din greu. Românul de 24 de ani și 1.83 metri, Dennis Man, care se află pe agenda lui Kartal, pare o opțiune atractivă datorită abilității sale de a juca aripă dreapta, aripă stânga dar și pe poziția de atacant. Din informațiile aflate, Beșiktaș plănuiește să contacteze în următoarea perioadă jucătorul, care s-a aflat și pe lista lui Galatasaray", se arată potrivit sursei citate mai sus.
Man este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 6,5 milioane de euro. Parma, pentru a-l achiziționa de la FCSB, a fost nevoită în urmă cu doi ani să achite suma de 11 milioane de euro, valoare pe care ar putea să se realizeze și următorul transfer al lui Man, de la Parma la Beșiktaș.
În acest sezon, în Serie B, Dennis Man a reușit trei goluri în 10 meciuri jucate.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo