Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă, în atenția a două echipe din Bundesliga! Cât vrea Parma în schimbul românului

Bianca Dumitru

Publicat 12/10/2021 la 14:54 GMT+3

Valentin Mihăilă a fost titular în echipa națională a României în meciul cu Germania, fiind introdus pe teren și în finalul partidei cu Armenia. În urma evoluțiilor bune din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, oficialii Parmei i-au stabilit prețul mijlocașului care este dorit în Bundesliga.

Valentin Mihăilă (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Valentin Mihăilă a evoluat 69 de minute în meciurile României cu Germania și Armenia din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Fotbalistul s-a făcut remarcat în duelul de la Hamburg, iar în urma prestațiilor sale bune din startul acestui sezon, jurnaliștii italieni au anunțat că Parma i-a stabilit prețul pentru transfer.
Cei de la site-ul SerieBNews au scris astăzi că Mihăilă este dorit de două cluburi din Bundesliga, Hertha Berlin și Eintracht Frankfurt, care vor încerca să-l transfere în următoarea perioadă de mercato. Însă, italienii au notat că oficialii Parmei vor în schimbul lui 20 de milioane de euro, sumă care i-ar putea face pe nemți să dea un pas în spate.
"Valentin Mihăilă traversează o formă foarte bună. 'Diamantul' din România, născut în 2000, a înscris două goluri și a reușit un assist în aceste prime 6 meciuri jucate pentru Parma, iar împotriva Germaniei a avut o evoluție solidă. Inevitabil, atrage interesul mai multor cluburi, care își doresc să îl transfere din ianuarie.
Valentin Mihăilă este în atenția mai multor echipe. Hertha Berlin și Eintracht Frankfurt și-l doresc în pauza de iarnă, însă nu doar ele au pus ochii pe tânărul atacant. Parma nu e dispusă, însă, să facă niciun rabat. Italienii solicită 20 de milioane în schimbul său, sumă care i-ar putea face pe cei interesați să se liniștească pentru moment", se arată în materialul celor de la SerieBNews.

Valentin Mihăilă, dorit și în Premier League

La finalul partidei cu Armenia, Valentin Mihăilă a refuzat să vorbească despre o posibilă plecare de la Parma. Fotbalistul, transferat de italieni iarna trecută în schimbul a 6,5 milioane de euro, a spus că nu a avut un start bun de sezon și că așteaptă să revină în cea mai bună formă după accidentare.
În ciuda problemelor cu care s-a confruntat de la transferul în Italia, fostul jucător al Universității Craiova a atras atenția mai multor echipe din Europa. Recent, Mihăilă a fost pus în fruntea listei de achiziții de Claudio Ranieri, noul antrenor al lui Watford.
Italianul l-a urmărit foarte atent în a doua jumătate a sezonului trecut pe român la Parma și îl vede un fotbalist excelent, capabil să destabilizeze apărările adverse și să înscrie. Ranieri crede că Mihăilă și Sarr vor face un cuplu perfect în benzile atacului nou-promovatei în Premier League și e pregătit să îi facă o ofertă generoasă Parmei.
În vară, oficialii italienilor retrogradați în Serie B au refuzat orice propunere pentru Man și Mihăilă, considerându-i esențiali pentru revenirea echipei în prima ligă. Dar debutul noii stagiuni a fost unul de coșmar pentru formația de pe Ennio Tardini, care ocupă în prezent abia locul 12 în Serie B.
Evident, s-au scurs doar 7 runde din noul sezon, dar presa din Italia estimează că, dacă în perioada de mercato din iarnă gruparea condusă de Enzo Maresca nu va avea șanse clare la promovare, se va renunța la jucătorii cu oferte bune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo