Nicolae Stanciu are un sezon destul de bun la Slavia Praga, dar mijlocașul ar putea pleca din capitala Cehiei chiar în această iarnă. Acesta are o ofertă clară de la Trabzonspor, formație aflată momentan pe locul 5 în Super Lig, dar care a fost la un pas de titlu în sezonul precedent.
Potrivit turcilor de la fanatik.tr, Slavia Praga a primit o ofertă de 2 milioane de € pentru român, iar oficialii grupării de la malul Mării Negre sunt în discuții cu agentul jucătorului. Internaționalul român ar putea fi atras de un salariu foarte mare în Turcia, salariile plătite acolo fiind net superioare celor din campionatul Cehiei. Prețul pe care turcii vor să îl plătească este însă mult sub valoarea la care este cotat românul de site-ul de specialitate transfermarkt.de (4,5 milioane de €), astfel că rămâne de văzut dacă cehii vor accepta oferta.
Trabzonspor își dorește neapărat achiziționarea unui mijlocaș central în această iarnă. Prima opțiune a turcilor a fost portughezul Chiquinho, dar Benfica nu a vrut să-i dea drumul, astfel că Stanciu a devenit prioritatea numărul 1.
Fotbal
Nicolae Stanciu, marcator în victoria care a adus al treilea titlu consecutiv pentru Slavia Praga
03/05/2021 LA 04:32
https://i.eurosport.com/2020/07/10/2848114.jpg

Nicolae Stanciu este dorit de Trabzonspor

Stanciu a reușit 4 goluri și 4 assist-uri în toate competițiile pentru Slavia Praga în acest sezon, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei care conduce detașat campionatul Cehiei. Stanciu este la al 2-lea sezon în tricoul Slaviei Praga, unde a ajuns în schimbul a 3,75 milioane de € în vara lui 2019 de la echipa saudită Al Ahli.
Crescut de Unirea Alba Iulia, Stanciu a mai evoluat în România la FC Vaslui și FCSB, înainte de a fi vândut la Anderlecht în 2016 pentru 8,5 milioane de €. După doar un an în Belgia, mijlocașul a fost cedat la Sparta Praga, iar apoi a avut o aventură de jumătate de sezon la Al Ahli, pentru ca ulterior să revină în Cehia la marea rivală a Spartei.
Pentru prima reprezentativă, Stanciu a debutat în 2016, iar de atunci a jucat în 42 de partide, marcând de 10 ori pentru tricolori.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Europa League
Stanciu, din nou decisiv pentru Slavia! Românul, gol superb cu Rangers și cehii sunt în sferturi
18/03/2021 LA 16:45
Europa League
Ovidiu Hațegan va arbitra duelul românilor din optimile Europa League
09/03/2021 LA 11:29