Pablo Cortacero, noul finanțator al lui Dinamo, țintește mai multe mutări importante din Spania, așa cum Eurosport te-a anunțat în această dimineață.
Marea provocare e Soldado, vârful aflat la final de contract cu Granada, însă șansele de a-l aduce sunt minime. Acesta a jucat foarte bine în stagiunea precedentă, iar oficialii clubului i-au făcut ofertă de a-și prelungi contractul cu încă un an. Ca atare, e aproape imposibil de crezut că fostul vârf al lui Real Madrid sau Valencia va alege Liga 1, în condițiile în care în Spania se simte perfect, va avea un salariu superior și va avea ocazia să evolueze în Europa League, competiție în care Granada s-a calificat grație locului 7 ocupat la finalul stagiunii.
Chiar dacă e pe final de carieră, Soldado a devenit un fotbalist extrem de cerebral și profesionist, în contra-partidă cu atitudinea avută la începutul carierei. Un produs al academiei lui Real Madrid, vârful a avut ocazia să evolueze pentru prima echipă a "albilor" în perioada 2005-2008. Extrem de necopt, el a făcut greșeală după greșeală în viața extra-sportivă, cum franc recunoaște acum.
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21
"Eram un copil. Am jucat lângă fotbaliști precum Figo, Zidane sau Raul, care erau super-profesioniști, dar m-am luat după alții. Am urmat o cale pe care nu trebuia să o urmez. Acum, spre exemplu, cântăresc cu șapte kilograme mai puțin decât în perioada în care eram la Real Madrid. Văd imagini cu mine de atunci și îmi este rușine", a spus Soldado conform cadenaser.com.

Soldado, despre cât de încrezut era pe vremea când juca la Real Madrid

Soldado a vorbit și despre aroganța din atitudinea sa, odată ce s-a văzut, la nici 20 de ani, la prima echipă a Realului.
Din fericire pentru cariera sa, ulterior a cunoscut-o pe actuala soție, care l-a adus cu picioarele pe pământ, reușind prestații fantastice pentru Valencia (59 de goluri în 101 partide, în perioada 2010-2013). Dar Soldado nu poate privi altfel decât cu regret în spate, întrebându-se unde ar fi putut să ajung dacă nu își irosea tinerețea și ar fi fost matur când a avut șansa să îmbrace tricoul Realului.
"Am crezut că sunt mai bun decât Beckham. Nu eram pregătit. Capul meu era în altă parte, e foarte greu pentru un puști să gândească așa cum trebuie. Mă uit în urmă și mereu îmi zic "Ce copil am fost". Cineva trebuia să mă tragă de mânecă, să mă scuture și să mă întrebe ce fac", a mai spus Soldado.
Dacă Soldado nu va ajunge probabil în Ștefan cel Mare, Dinamo speră să aducă trei fotbaliști de la Girona, formația satelit din Spania a lui Manchester City. Cortacero are relații excelente cu Pere Guardiola, fratele lui Pep, agentul de jucători promițându-i că va face tot posibilul să îl ajute. E vorba de trei jucători ai Gironei care nu intră în planurile tehnicianului Francisco Javier pentru sezonul viitor, dar care pot să fie de un real ajutor pentru o formație din Liga 1.
Liga
Ofertă de ultimă oră primită de Lionel Messi de la Manchester City
02/07/2021 LA 07:14
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Dinamo încearcă un transfer răsunător! Ofertă pentru un fost campion al Spaniei
19/08/2020 LA 04:28