În toată această poveste, Álvaro Recoba, fostul jucător de la Club Nacional (Uruguay) a anunțat că și-ar dori ca formația sud-americană să-i transfere pe cei doi conaționali care au impresionat în fotbalul european.
Anunțul a venit târziu în noapte și a surprins pe toată lumea, având în vedere diferența uriașă dintre fotbalul din Uruguay și cel din Europa, unde Suarez și Cavani au înregistrat performanțe răsunătoare de-a lungul anilor.
Álvaro Recoba, jucător cu 11 sezoane petrecute la Inter, a recunoscut că i-ar aduce pe Suarez și Cavani împreună la clubul din țara lor natală, dacă ar avea posibilitatea. De notat este că Nacional este clubul pentru care Suarez a evoluat înainte să-și înceapă aventura europeană.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE
"Timpul ne-a dovedit că Luis Suarez este unul dintre cei mai buni 3 jucători din istoria Uruguayului. La Barcelona, când i se spunea că este dolofan, reușea să înscrie 2 sau 3 goluri în următoarele meciuri. Situația actuală de la echipă îl rănește.
Este un jucător care a oferit totul și care merită să fie respectat. Fotbalul nu este corect în aceste cazuri. Naționala Uruguayului are nevoie în continuare de el și sper că va lua o decizie finală cât mai curând. Sincer, eu i-aș aduce pe amândoi la Club Nacional, atât pe Suarez, cât și pe Cavani.", a spus Álvaro Recoba, pentru TNT Sports.
Suarez și Cavani sunt jucători de bază la naționala Uruguayului. Atacantul Barcelonei a marcat 59 de goluri în 113 apariții, în timp ce fostul vârf al lui PSG a înscris de 50 de ori în 116 selecții.

Luis Suarez nu se mai gândește să plece la Juventus

Jurnaliștii catalani de la Rac 1 transmit că decizia lui Suarez privind renunțarea la transferul la Juventus constă în întârzierea neașteptată a obținerii cetățeniei italiene. Examenul pentru obținerea cetățeniei a început luni, iar termenul poate fi prelungit până pe 6 octombrie. Din cauza faptului că lucrurile nu se mișcă mai repede în favoarea transferului la Juventus, Suarez și-ar fi reconfigurat lista de priorități.
Starul uruguayan al Barcelonei nu ar dori să piardă niciun meci, mai ales pe cele din UEFA Champions League, notează Rac1, astfel că ar fi dispus să renunțe la transferul la campioana Italiei.
Chiar și așa, intenția principală a lui Suarez ar fi să părăsească Barcelona în această fereastră de transferuri, dar destinația să nu fie în Serie A. Atacantul uruguayan al Barcelonei a fost informat de Ronald Koeman că nu face parte din planul lui pentru sezonul viitor, astfel că telenovela plecării lui Suarez continuă.
Luis Suarez a sosit la Barcelona în 2014, după ce clubul catalan le-a plătit suma de 81,72 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri. Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).
Cotat la 20 milioane de euro de transfermarkt.com, Edinson Cavani mai are la dispoziție trei săptămâni ca să-și găsească echipă. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Danubio (Uruguay), Palermo, Napoli și PSG. La formația pariziană a cunoscut cele mai mari performanțe, reușind să înscrie 200 de goluri în 301 apariții și să cucerească 19 trofee, printre care se numără 6 titluri în Ligue 1.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE