Conducerea lui Gaziantep a amânat să discute cu Marius Șumudică despre o eventuală prelungire a contractului, însă tehnicianul român nu i-a iertat pe turci și a lansat mereu atacuri la adresa lui. În ciuda rezultatelor excepționale din Super Lig, bașkanii nu au inițiat discuții, asta până azi, când în sfârșit l-au chemat la negocieri pe antrenorul român care face legea în Turcia.
Mehmet Buyukekşi, președintele lui Gaziantep, s-a declarat încântat în urma discuțiilor avute cu antrenorul român, și a vorbit despre viitorul lui Șumi în Turcia: "Am avut o întâlnire cu antrenorul nostru, Marius Șumudică. A fost o discuție pozitivă. Vom prelungi actuala înțelegere, care expiră la vară. Îl iubim pe Marius", a declarat conducătorul lui Gaziantep, conform publicației locale Ajansspor.

Marius Șumudică, la negocieri cu șefii lui Gaziantep

UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20
Presa din Turcia transmite că Marius Șumudică are acum un salariu de 800 de mii de euro pe sezon, iar Gaziantep ar urma să-i ofere cel puțin un milion anual dacă va semna noul contract. Șumudică a declarat în repetate rânduri că este cu adevărat atașat de club: "Eu nu vreau să plec, am niște jucători minunați, am creat o mare echipă. Sunt norocos să am asemenea fotbaliști, sper să nu mă despart de ei prea curând", a declarat antrenorul român după meciul cu Ankaragucu.
Formația pregătită de Marius Șumudică are o serie fantastică în Super Lig: 15 meciuri fără înfrângere în campionat. Gaziantep a pierdut o singură dată în această stagiune, 1-3 cu Galatasaray în deplasare (pe 12 septembrie 2020).
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1
06/09/2021 LA 19:36
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50