David Beckham și-a lăudat echipa în ciuda înfrângerii cu 1-0 în primul meci oficial disputat vreodată de Inter Miami. Beckham a scris un mesaj pe rețelele de socializare un mesaj de încurajare pentru jucători și staff-ul tehnic.
Un moment extrem de mândru pentru clubul nostru astăzi iar echipa ne-a făcut să fim mândri. A fost o călătorie foarte lungă iar aecesta este doar începutul. Diego (antrenorul echipei), jucătorii și staff-ul trebuie să fie mândri pentru cât de departe am ajuns și pentru ce ne rezervă viitorul | David Beckham
Echipa lui David Beckham, antrenată de Diego Alonso, dublu câștigător al Concacaf Champions League, a pierdut contra celor de la Los Angeles FC grație reușitei lui Carlos Vela. LA FC este și ea o echipă "tânără", fiind fondată în 2018. Însă în ambele ediții la care a participat, Los Angeles FC a ajuns în play-off.
Cupa Mondială FIFA
Poveștile căpitanilor care au ridicat trofeul Campionatului Mondial de-a lungul istoriei (I)
09/11/2022 LA 14:32
Inter Miami a avut fani celebri încă de la prima partidă
Iată unica reușită a partidei a lui Carlos Vela, chiar în ziua în care acesta a împlinit 31 de ani
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
MLS
Prima reacție a lui David Beckham după zvonurile privind transferul lui Messi la Inter Miami
31/10/2022 LA 17:17
Ligue 1
PSG și Barcelona, puse în așteptare! The Athletic anunță că Messi este în negocieri cu un alt club
31/10/2022 LA 09:45