Autoritățile sanitare din Norvegia au transmis că orice deplasare a echipei naționale reprezintă un risc.
Scandinavii trebuiau să aterizeze la București astăzi, la ora 15:10, însă avionul acestora nu a mai decolat. Federația Norvegiană așteaptă o decizie definitivă după recomandarea Ministerului Sănătății și a amânat decolarea zborului spre București, deși oficialii sunt conștienți de consecințe.
După ce jucătorii Norvegiei, în frunte cu Martin Odegaard, au publicat o scrisoare prin care critică aspru decizia autorităților scandinave, a sosit rândul lui Alf-Inge, tatăl lui Erling Haaland, să iasă la "atac".
Ligue 1
Ce reacție a avut Lionel Messi în momentul în care Icardi a marcat golul victoriei pentru PSG
ACUM 9 MINUTE

Tatăl lui Haaland, dezamăgit de decizia autorităților norvegiene: "Este rușinos pentru fotbal!"

Fostul jucător al lui Leeds și Manchester City, cunoscut ca "Alfie", consideră că naționala Norvegiei suferă o mare nedreptate. Tatăl lui Erling Haaland a descris situația drept una "rușinoasă", pe care UEFA mai mult ca sigur o vede ca pe o exagerare:
"Este o situație incredibil de nedreaptă pentru naționala Norvegiei. Este o abordare greșită din partea Ministerului Sănătății care pune Federația într-o postură imposibilă.Este rușinos pentru fotbal. Jucătorii norvegieni pot să călătorească spre țările unde locuiesc cu zboruri comerciale, dar nu pot să ia un avion privat până în România.
Cred că ei (n.r. UEFA) consideră că asta este o exagerare. UEFA are un protocol pe care îl urmează și infecția a fost găsită și la jucători din alte țări.
Am văzut meciuri care au fost amânate în Norvegia doar din pricina unor suspiciuni legate de infecție. Noi practicăm alte reguli care fac regulamentul aproape imposibil de implementat.", a spus Alfie Haaland, citat de Antenasport.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Câți bani ar vrea Dario Bonetti pentru a semna rezilierea contractului cu Dinamo
ACUM 2 ORE