Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul celor de la Marine va da piept cu Jose Mourinho după ce s-a retras acum patru ani

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/12/2020 la 12:09 GMT+2

Antrenorul celor de la Marine, Neil Young, se va înfrunta cu Jose Mourinho în runda a treia din Cupa Angliei, la patru ani după ce s-a retras.

Marine, echipa din Liga a 8-a engleză care o o va întâlni pe Tottenham în turul 3 din Cupa Angliei

Credit imagine: Getty Images

Marine FC, echipă care joacă în Northen Premier League Division One North West (liga a opta engleză), are parte de un adevărat meci de vis în runda a treia din Cupa Angliei, urmând să înfrunte pe Tottenham Hotspur.
Marine este a doua cea mai jos clasată echipă din istorie care ajunge în această fază a competiției și va câștiga, cel mai probabil, în jur de 250.000 de lire datorită meciului de la începutul lui ianuarie. Marine, care a eliminat pe Havant și Waterlooville pentru a se califica, se află cu 167 de locuri mai jos decât Tottenham în ierarhia fotbalului englez.
Neil Young s-a retras din fotbal în 2016 după ce a părăsit Altrincham: ”Este momentul potrivit să mă retrag din antrenorat”, a afirmat el, precizând că nu va reveni asupra deciziei.

Revenirea lui Neil Young

Cu toate acestea, cei de la Marine au reușit să îl convingă să se răzgândească acum doi ani și cu siguranță sunt fericiți că el a făcut această alegere, clubul urmând a juca acum probabil cel mai important meci din istorie.
”Ce meci incredibil pentru club! Joe Mourinho la Marine. Este ceva fantastic!”, a declarat Young, entuziasmat.
”Abia așteptăm - este o recompensă grozavă pentru toată lumea de la club care lucrează din greu. Ne vom pregăti cât de bine putem. Am câștigat șapte meciuri pentru a ajunge aici și este incredibil”, a continuat el.

CUPA ANGLIEI, ÎN DIRECT LA EUROSPORT! URMEAZĂ MECIURILE DIN TURUL 3

64 de echipe vor lua startul în turul 3 din Cupa Angliei, urmând ca partidele să se dispute în weekend-ul 9-10 ianuarie 2021. Cele mai interesante meciuri vor fi transmise în direct și în exclusivitate la Eurosport. Confruntările se vor desfășura sub forma unei singure manșe, fără rejucări.
În cazul în care, după primele 90 de minute, egalitatea se va menține pe tabelă, câștigătoarea se va stabili în extra-time sau la loviturile de departajare
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo