Marine FC, echipă care joacă în Northen Premier League Division One North West (liga a opta engleză), are parte de un adevărat meci de vis în runda a treia din Cupa Angliei, urmând să înfrunte pe Tottenham Hotspur.
Marine este a doua cea mai jos clasată echipă din istorie care ajunge în această fază a competiției și va câștiga, cel mai probabil, în jur de 250.000 de lire datorită meciului de la începutul lui ianuarie. Marine, care a eliminat pe Havant și Waterlooville pentru a se califica, se află cu 167 de locuri mai jos decât Tottenham în ierarhia fotbalului englez.
Neil Young s-a retras din fotbal în 2016 după ce a părăsit Altrincham: ”Este momentul potrivit să mă retrag din antrenorat”, a afirmat el, precizând că nu va reveni asupra deciziei.
The Emirates FA Cup
Lucian Sânmărtean a ales cel mai bun jucător din weekendul fotbalistic din Anglia
22/03/2021 LA 07:56

Revenirea lui Neil Young

Cu toate acestea, cei de la Marine au reușit să îl convingă să se răzgândească acum doi ani și cu siguranță sunt fericiți că el a făcut această alegere, clubul urmând a juca acum probabil cel mai important meci din istorie.
”Ce meci incredibil pentru club! Joe Mourinho la Marine. Este ceva fantastic!”, a declarat Young, entuziasmat.
”Abia așteptăm - este o recompensă grozavă pentru toată lumea de la club care lucrează din greu. Ne vom pregăti cât de bine putem. Am câștigat șapte meciuri pentru a ajunge aici și este incredibil”, a continuat el.

CUPA ANGLIEI, ÎN DIRECT LA EUROSPORT! URMEAZĂ MECIURILE DIN TURUL 3

64 de echipe vor lua startul în turul 3 din Cupa Angliei, urmând ca partidele să se dispute în weekend-ul 9-10 ianuarie 2021. Cele mai interesante meciuri vor fi transmise în direct și în exclusivitate la Eurosport. Confruntările se vor desfășura sub forma unei singure manșe, fără rejucări.
În cazul în care, după primele 90 de minute, egalitatea se va menține pe tabelă, câștigătoarea se va stabili în extra-time sau la loviturile de departajare
The Emirates FA Cup
Tuchel, după victoria lui Chelsea cu Barnsley: ”Nu am avut curaj și ritm de joc!”
12/02/2021 LA 06:36
The Emirates FA Cup
Magia Cupei! Manchester City se va schimba în barul stadionului din Cheltenham
22/01/2021 LA 12:10