Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Programul semifinalelor din Cupa Angliei: City, Chelsea, Arsenal și United se luptă pentru trofeu

Cosmin Cioboata

Actualizat 29/06/2020 la 12:22 GMT+3

Cupa Angliei | Arsenal - Manchester City și Manchester United - Chelsea sunt cele două semifinale din prestigioasa competiție.

Cupa Angliei

Credit imagine: Getty Images

Semifinalele se vor desfășura în weekend-ul 18-19 iulie, în timp ce finala se va disputa pe 1 august. Toate meciurile se vor juca pe legendarul stadion Wembley și vor fi transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Deținătoarea trofeului, Manchester City, a câștigat pe terenul lui Newcastle, scor 2-0, prin golurile înscrise de Kevin de Bruyne și Raheem Sterling. Formația lui Pep Guardiola o va înfrunta în semifinale pe Arsenal, care a câștigat dramatic duelul cu Sheffield United, scor 2-1, cu un gol marcat de Dani Ceballos în prelungirile meciului.
Nicolas Pepe reușise să deschidă scorul în prima repriză, din penalty, apoi "săbiile" au restabilit egalitatea în minutul 87, prin McGoldrick. Ceballos a adus bucuria în tabăra "tunarilor" în minutul 90+1, la finalul unei acțiuni personale de toată frumusețea.

Cupa Angliei | Arsenal - Manchester City și Manchester United - Chelsea, în semifinale

Chelsea s-a impus pe terenul lui Leicester, scor 1-0, grație golului lui Ross Barkley de la jumătatea reprizei secunde. După o primă parte modestă a elevilor lui Frank Lampard, aceștia s-au deșteptat și și-au continuat seria victorioasă. Chelsea se va lupta cu Manchester United pentru un loc în marea finală. "Diavolii roșii" au învins-o greu pe Norwich, scor 2-1, în extra-time, prin golul marcat de Maguire.
Ighalo a deblocat tabela în minutul 51, iar Cantwell a egalat în minutul 75. Maguire a dat lovitura în minutul 118, după o pasă oferită de Anthony Martial, unul dintre cei mai în formă jucători ai lui Ole Gunnar Solskjaer. Meciul dintre Manchester United și Chelsea va fi o repetiție a finalei Cupei Angliei din 2018, câștigată de trupa de Stamford Bridge.
Arsenal, cealaltă echipă din Londra rămasă în competiție, a câștigat trofeul ultima oară în 2017. Arsenal este cea mai titrată echipă din Cupa Angliei, cu 13 trofee câștigate.
picture

Semifinalele Cupei Angliei 2020

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo