Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho caută revanșa cu Middlesbrough în rejucarea din Cupa Angliei

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/01/2020 la 16:42 GMT+2

Tottenham a revenit după ce a fost condusă pe Riverside și va încerca să își asigure calificarea la Londra împotriva celor de la MIddlesbrough astăzi în direct pe Eurosport 1 de la 22:05.

Jose Mourinho, managerul lui Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Atât Jonathan Woodgate și Robbie Keane erau la Tottenham ultima oară cînd Spurs a câștigat un trofeu, Woodgate înscriind golul victoriei în finala Cupei Ligii de acum 12 ani. Acum cei doi vor veni la Londra ca adversari pentru a elimina fostul club din Cupa Angliei, dar se vor înfrunta cu Mourinho, un antrenor numit special pentru a opri seceta de trofee din nordul Londrei.
Surprinzător, portughezul are o singură Cupă a Angliei în palmares iar echipa sa a fost aproape să fie eliminată weekendul trecut, când au avut nevoie de golul lui Lucas Moura din minutul 61 pentru a aduce egalarea, în ciuda faptului că Tottenham a jucat cu titularii.
Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho (L) consoles Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane (R)
Spurs nu au trecut de a treia rundă doar o dată din 2005/2006 în prezent, dar merg la meciul cu Boro după patru partide fără victorie, cel mai recent pierzând acasă cu Liverpool în Premier League. Mourinho a fost mulțumit de prestația echipei sale din acea partidă, cu toate că elevii săi au ratat două ocazii imense spre final. Accidentările unor jucători cheie precum Harry Kane, Hugo Lloris sau Moussa Sissoko reprezintă însă motive de optimism pentru Middlesbrough.
Luna de miere pare să se fi încheiat pentru Mourinho: echipa sa a câștigat doar trei meciuri din ultimele 10 în toate competițiile. Drept urmare, au nevoie de o victorie convingătoare marți seară, în direct pe Eurosport 1, de la 22:05.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo