Chelsea se confruntă cu mari probleme logistice ca urmare a sancțiunilor impuse lui Roman Abramovich de către guvernul britanic. Unul din marile impedimente pe care le va întâmpina clubul londonez în perioada următoare este imposibilitatea de a vinde bilete, iar acest lucru va începe odată cu meciul din sferturile FA Cup de la finalul acestei săptămâni.
Chelsea urmează să joace în deplasare cu Middlesbrough, dar fanii nu-și pot achiziționa bilete la acea partidă, motiv pentru care oficialii de pe Stamford Bridge au cerut Federației Engleze ca disputa să aibă loc fără spectatori, invocând intergritatea sportivă. Cei de la Middlesbrough au răspuns imediat cu un comunicat, menționând că echipa din Championship nu are nicio vină în toată această poveste, iar fanii săi nu ar trebui să aibă de suferit.
Citește și:
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42

Chelsea, luată în colimator de președintele lui Middlesbrough

Între timp, acțiunea celor de la Chelsea a fost atacată în termeni mult mai vehemenți de președintele lui Middlesbrough, Steve Gibson. Acesta a caracterizat drept "jalnică" cererea londonezilor și a acuzat clubul de pe Stamford Bridge că tocmai lipsa integrității sportive a contribuit la succesele din ultimii 19 ani, de când Abramovich a devenit proprietarul "albaștrilor".
"Nu pot să cred. Este ireal să încerci așa ceva. Integritatea sportivă și Chelsea nu pot fi puse laolaltă. Timp de 19 ani, banii murdari au stat în spatele succesului lor. Despre ce integritate sportivă am mai putea vorbi dacă ne-ar învinge fără să avem publicul alături? Acum vor cere să joace toate meciurile din Premier League fără spectatori. Este jalnic pentru Chelsea", a declarat Steve Gibson, citat de talkSPORT.
Conform normelor în vigoare din Anglia, 4620 de fani ai lui Chelsea aveau dreptul să asiste la meciul de la Middlesbrough. Federația nu a oferit deocamdată niciun răspuns cererii celor de la Chelsea, dar e greu de crezut că va accepta ca meciul cu Middlesbrough să se joace în fața unui stadion gol.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42