Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meci întrerupt în Cupa Angliei, după ce suporterii au făcut haos în tribune

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 28/01/2024 la 17:01 GMT+2

Meciul de Cupa Angliei dintre West Bromwich Albion și Wolverhampton Wanderers a fost suspendat din cauza haosului provocat de fanii celor două rivale în tribunele stadionului Hawthorns, în primul astfel de derby cu suporteri, din ultimii 12 ani.

FA Cup, West Brom - Wolves

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Derby-ul dintre West Brom și Wolves, din runda a patra a Cupei Angliei, a fost întrerupt timp de jumătate de oră, din cauza problemelor provocate de spectatorii de pe stadionul Hawnthorns.
În primul meci din ultimii 12 ani în care cele două rivale au jucat în fața spectatorilor, Pedro Neto a deschis scorul în prima repriză. A doua reușită a "vulpilor", semnată de Matheus Cunha în minutul 78, a încins spiritele în tribune.
Conform BBC. s-au folosit obiecte pirotehnice, iar în unele sectoare suporterii celor două echipe au început un conflict fizic, când fanii lui Wolves împrăștiați în alte zone ale stadionului s-au bucurat la gol. O parte a spectatorilor a intrat pe suprafața de joc, iar jucătorii au sărit să-și ia familiile pe teren, în siguranță.
Citește și:

Incidente în tribune la West Brom - Wolves

Nu mai puțin de 50 de polițiști au încercat să calmeze spiritele, dar incidentele au continuat minute bune. Jucătorii au fost scoși de pe teren, iar partida s-a reluat abia după 30 de minute.
Câțiva suporteri au avut nevoie de îngrijiri medicale chiar în tribune, iar meciul a început doar după ce paramedicii s-au ocupat de oamenii accidentați. Meciul s-a terminat cu același scor, 2-0 pentru oaspeți.
Acesta a fost primul derby din ultimii 12 ani dintre cele două echipe, care s-a jucat cu spectatori pe stadion. Ultimele două partide dintre West Brom și Wolves s-au disputat cu tribunele goale, din cauza pandemiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo