Mai multe zvonuri au apărut în mediul public după meciul din UEFA Champions League dintre Real Madrid și Club Brugge confrom cărora Thibaut Courtois ar suferi de anxietate. Portarul belgian în vârstă de 27 de ani a fost înlocuit la pauza acelui meci cu Alphonse Areola, iar prima explicație apărută indica un atac de anxietate.
Totuși, Real Madrid a emis la scurt timp un comunicat de presă prin care infirma în mod categoric zvonurile apărute, iar Courtois a făcut-o și el după meciul dintre Belgia și San Marino, terminat cu scorul de 9-0. Courtois a apărat joi în poarta Belgiei și nu a primit niciun gol, iar naționala a obținut prima calificarea la EURO 2020.

Thibaut Courtois infirmă zvonurile privind starea lui de sănătate: "Sunt fericit, nu am probleme"

Liga
Benzema și Vinicius Jr. au adus a 15-a victorie a celor de la Real Madrid în La Liga
08/01/2022 LA 21:54
"Știu ce înseamnă să fii un jucător de elită. Sunt foarte fericit și nu am probleme de anxietate. Responsabilitatea din partea presei este obligatorie. Nu este plăcut să vezi cum se publică minciuni în presă și tot felul de lucruri care nu au niciun sens și asta pentru că la finalul zilei, dacă stăm să ne gândim, există mulți oameni care suferă cu adevărat de acele probleme. Cred că este o lipsă de respect pentru mine și pentru oamenii care suferă de anxietate. Sunt fericit și mă antrenez din greu. Vreau să-i fac pe fanii lui Real Madrid fericiți. Oamenii care vin pe Bernabeu sunt întotdeauna critici, noi, jucătorii lui Real, știm asta și vrem să facem tot ce putem pentru ca ei să aibă motive să ne aplaude", a spus Thibaut Courtois la conferința de presă de după meci.
"Mă simt foarte bine acum. Am avut o răceală și nu a fost plăcut deloc. Acum m-am recuperat și am fost capabil în ultimele zile să mă antrenez. Am fost alături de echipă luni și joi, iar miercuri am efectuat întreaga sesiune de antrenament. Mă simt puternic, chiar dacă am pierdut câteva kilograme", a mai precizat belgianul.
Liga
4 fotbaliști de la Real Madrid, depistați pozitiv la Covid-19! Ce măsuri au luat oficialii clubului
29/12/2021 LA 16:41
Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22