Cel poreclit "Pisica" nu a mai dorit în ultima vreme să iasă în public și să ofere interviuri, însă a vorbit de curând despre al său Top 5 all-time în materie de portari. Narcis Răducan a realizat un interviu cu portarul care a jucat de 86 de ori pentru România, iar în topul realizat de el se regăsește și un portar român. Preferatul lui Lobonț este actualul goalkeeper al campioanei din Premier League, Alisson.
Care este portarul tău preferat din fotbalul mondial? Spune-mi, te rog, și un top 5 all-time.
Portarul meu preferat, nr. 1 mondial este Alisson. Dacă-mi ceri un top 5 all-time personal, acesta ar arăta așa:
Fotbal
Lobonț, după ce România U20 a pierdut cu 0-7 meciul cu Italia U20: "O evoluție mai puțin bună"
15/11/2021 LA 18:01
  • 1. Dasaev
  • 2. Schmeichel
  • 3. Van der Sar
  • 4. Zubizareta
  • 5. Bogdan Stelea

Lobonţ, antrenor la Dinamo sau Rapid? Reacția lui Lobby

Chiar dacă în fotbalul românesc sunt tot mai mulţi antrenori tineri şi unii chiar fără licenţă, Lobonţ a declarat că "în viitorul apropiat nu sunt şanse să antrenez niciuna din cele două (n.r. Dinamo şi Rapid). Poate mai târziu, nu se știe, dar momentan este exclus", a declarat Lobby pentru narcisraducan.ro. În România, Bogdan Lobonţ a făcut performanţă la Rapid şi la Dinamo. Cu giuleştenii a câştigat un titlu şi o Cupă a României, iar cu "câinii" două titluri.
Bogdan Lobonț a vorbit și despre experiența de la U Cluj din sezonul trecut, atunci când a preluat echipa alături de Adrian Iencsi. Chiar dacă a ratat obiectivul de a promova şi a fost forțat de împrejurări să demisioneze, fostul portar se felicită că a acceptat provocarea: "Mi-am pregătit momentul retragerii cu vreo 2-3 ani înainte. Am avut ocazia să încep imediat o carieră de antrenor la Departamentul de Perfecționare de la AS Roma şi a fost perfect. Nu am avut probleme cu acomodarea. ... La Cluj am avut o experienta extraordinară, nu puteam să încep mai interesant cariera de antrenor profesionist. A fost o etapă pozitivă, chiar dacă mulți o consideră un insucces din cauza ratării promovării", a mai spus Lobby pentru sursa citată.
Fotbal
Fiul lui Bogdan Lobonț a semnat primul său contract de profesionist, cu Rapid! Pe ce post joacă
02/11/2021 LA 13:52
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM 19 MINUTE