Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Maxim este noul jucător al lui Gaziantep! Prima reacție a lui Marius Șumudică

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/01/2020 la 17:54 GMT+2

Gaziantep, formația din Turcia pregătită de Marius Șumudică, a anunțat împrumutul mijlocașului român Alexandru Maxim (29 de ani), de la Mainz, până la finalul sezonului actual.

maxim gaziantep

Credit imagine: Eurosport

"Gaziantep a ajuns la un acord cu fotbalistul Alexandru Maxim până la finalul sezonului. Îi urăm bun venit și mult succes sub culorile noastre celui care a fost împrumutat de la Mainz.", se arată în comunicatul emis de formația turcă.
Marius Șumudică, noul tehnician al lui Maxim, este încrezător că mijlocașul român va avea evoluții foarte bune în Turcia:
"Mă bucur că s-a realizat transferul! Alex este un jucător pe care-l doream foarte mult și sunt convins că va ajuta echipa. Maxim are valoare și sigur o va demonstra acum din nou.", a spus Marius Șumudică pentru DigiSport.

Maxim a jucat 7 ani în Germania

În ultimii 7 ani, Maxim a evoluat doar în Germania. În 2013, a fost transferat de la Pandurii la VFB Stuttgart, unde a evoluat timp de 4 sezoane și jumătate, acumulând 131 de meciuri, 17 goluri și 35 de pase decisive, atât în prima, cât și în liga a doua germană.
În 2017, jucătorul de 29 de ani a fost transferat de Mainz, o altă echipă din Bundesliga, pentru o sumă de aproximativ 3 milioane de euro. Acolo, internaționalul român a bifat 56 de partide, reușind 5 goluri și 5 pase decisive.
Maxim a strâns 39 de selecții și 5 goluri în tricoul echipei naționale.
Gaziantep se află pe locul 10 în prima ligă turcă. La echipa lui Șumudică, Maxim va fi coleg cu fundașul român Alin Toșca.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo