Rămasă fără Chambers (accidentat pe o perioadă mai lungă de timp) și Mustafi (cel care a devenit indisponibil după victoria cu 2-1 din Cupa Angliei cu Bournemouth), Arsenal mai are doar 3 variante pentru centrul defensivei: David Luiz, Sokratis și Holding.
Astfel, Mikel Arteta caută de zor întăriri. Iar cele 3 variante pentru Arsenal au fost Pablo Mari de la Flamengo, Mykola Matviyenko de la Șahtior și Jerome Boateng de la Bayern.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM O ZI
.

Acord cu Șahtior

Dacă varianta Pablo Mari devine una improbabilă, Mykola Matviyenko este aproape de a deveni jucătorul lui Arsenal. Titular la naționala Ucrainei în 8 partide din preliminarii, Matviyenko ar urma să ajungă la Arsenal în această iarnă.
Agenția de presă din Ucraina, Komanda 1, anunță că Arsenal și Șahtior au ajuns la un acord de principiu pentru Matviyenko. Acesta a impresionat și în cele 2 partide ale lui Șahtior cu Manchester City din grupele UEFA Champions League din acest sezon.
Mikel Arteta l-a remarcat astfel de la marginea terenului pe Matviyenko, fiind secundul lui Pep Guardiola la acele partide.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21