Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona a luat decizia finală: Rodrigo Moreno, atacantul care îl va înlocui pe Luis Suarez

Sebastian Ujica

Publicat 22/01/2020 la 13:57 GMT+2

Campioana Spaniei, FC Barcelona, a redus lista posibililor înlocuitori ai lui Luis Suarez la 2 nume.

Rodrigo Moreno of Valencia CF looks on during the La Liga match between Valencia CF and Real Madrid CF at Estadio Mestalla on April 03, 2019

Credit imagine: Getty Images

Catalanii de la Mundo Deportivo anunță astăzi că Barcelona este foarte aproape de a-l aduce în această iarnă pe Rodrigo Moreno, atacantul celor de la Valencia și al naționalei Spaniei. Alternativa conducerii Barcelonei este Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal, însă golgheterul "tunarilor" este mai dificil de adus.
Astfel, Barcelona speră să-l aducă acum pe Rodrigo sub formă de împrumut, cu clauză de cumpărare definitivă.

Atuul Barcelonei

Cei de la Valencia preferă însă transferul definitiv și cer 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului de 28 de ani. Aceeași sumă a cerut-o Valencia și în vară, când Atletico s-a interesat de Rodrigo.
Catalanii mizează însă pe relația foarte bună pe care o au cu Jorge Mendes, agentul lui Rodrigo și un apropiat al lui Peter Lim, patronul celor de la Valencia. Catalanii speră că acestă să-l înduplece pe Lim să accepte un împrumut.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo