Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniel Sturridge și-a rupt contractul cu Trabzonspor în mijlocul sezonului

Sebastian Ujica

Actualizat 02/03/2020 la 11:34 GMT+2

Fost atacant la Liverpool, Chelsea și Manchester City, Daniel Sturridge a ajuns în vara trecută în Turcia.

Daniel Sturridge of Trabzonspor is seen during Ziraat Turkish Cup 5th round soccer match between Trabzonspor and Altay in Trabzon, Turkey on December 19, 2019.

Credit imagine: Getty Images

Doar 7 luni a rezistat Daniel Sturridge în Turcia. Atacantul englez care a obținut medalie pentru câștigarea UEFA Champions League în sezonul trecut a ajuns la un acord cu cei de la Trabzonspor pentru încheierea contractului.
Sturridge a jucat doar 11 partide în prima ligă din Turcia în acest sezon, reușind să înscrie de 4 ori. Ultimul meci a fost pe 22 februarie când a fost înlocuit după 55 de minute. În toate competițiile Sturridge a marcat 7 goluri în 16 partide și a reușit și 4 assist-uri.
Atacantul de 30 de ani este acum liber de contract și poate ajunge în Major League Soccer. Sturridge și-a început cariera la juniorii lui Manchester City unde a evoluat până în 2009. A ajuns apoi la Chelsea, pentru ca din 2013 să fie cumpărat de Liverpool. După un prim sezon întreg în care a reușit peste 20 de goluri într-un atac devastator alături de Luis Suarez, Sturridge a fost chinuit de accidentări și nu a mai reușit să revină la forma de la început. A reușit totuși 67 de goluri în 160 de apariții pentru "cormorani".
Sturridge a fost convocat și de 28 de ori la naționala Angliei, reușind să marcheze 8 goluri. El a fost alături de națională la Mondialul din 2014 și Euro 2016.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo