Jucătorul celor de la Bayer Leverkusen și al naționalei Germaniei, Kai Havertz, a recunoscut că va vorbi cu selecționerul Joachim Low despre un posibil transfer la altă echipă. Cluburi precum Liverpool, Manchester United, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Barcelona sau Real Madrid s-au interesat de tânărul jucător german de 20 de ani.
Havertz a impresionat sezonul trecut la Leverkusen, reușind să înscrie 17 goluri în Bundesliga deși joacă pe postul de mijlocaș. În actuala stagiune, el a înscris de 2 ori în 7 partide, dar și în partida amicală a naționalei Germaniei cu Argentina de săptămâna aceasta, încheiată cu scorul de 2-2.

Va vorbi cu Low despre transfer

UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
Prezent la conferința de presă de dinaintea partidei din preliminariile EURO 2020 contra Estoniei, meci care va avea loc duminică, Havertz a fost întrebat de jurnaliști dacă ia în calcul plecarea de la Leverkusen:
Ascult de sfatul a mulți oameni dar la final va fi decizia mea. Voi îmbrățisa orice sfat îmi va da Low pentru că are multă experiență. Nu ar fi inteligent să nu ascult ce îmi spune - Kai Havertz, Bayer Leverkusen
Într-un alt interviu, Joachim Low a vorbit despre tânărul mijlocaș și a sugerat că rămânerea la Bayer ar fi cea mai bună variantă pentru jucător. Voi vorbi cu el când voi avea ocazia, dar nu acum, nu anul acesta. Ar trebui să joace pe Leverkusen unde e titular, acesta este cel mai mare avantaj pe care îl are un tânăr jucător a spus Low pentru Sport1.
Premier League
Problemele din atacul lui Chelsea! Care poate fi cheia succesului pentru Thomas Tuchel
11/12/2021 LA 10:16
Fotbal
Cine sunt cei care au avut mari performanțe cu echipele naționale, dar n-au confirmat ca antrenori
13/11/2021 LA 15:52