Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Havertz recunoaște că se gândește la transfer: "Voi vorbi cu Low, dar decizia finală e a mea"

Sebastian Ujica

Publicat 12/10/2019 la 12:46 GMT+3

Kai Havertz este unul dintre cei mai curtați jucători din Europa în acest moment.

Kai Havertz - Bayer Leverkusen

Credit imagine: Getty Images

Jucătorul celor de la Bayer Leverkusen și al naționalei Germaniei, Kai Havertz, a recunoscut că va vorbi cu selecționerul Joachim Low despre un posibil transfer la altă echipă. Cluburi precum Liverpool, Manchester United, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Barcelona sau Real Madrid s-au interesat de tânărul jucător german de 20 de ani.
Havertz a impresionat sezonul trecut la Leverkusen, reușind să înscrie 17 goluri în Bundesliga deși joacă pe postul de mijlocaș. În actuala stagiune, el a înscris de 2 ori în 7 partide, dar și în partida amicală a naționalei Germaniei cu Argentina de săptămâna aceasta, încheiată cu scorul de 2-2.

Va vorbi cu Low despre transfer

Prezent la conferința de presă de dinaintea partidei din preliminariile EURO 2020 contra Estoniei, meci care va avea loc duminică, Havertz a fost întrebat de jurnaliști dacă ia în calcul plecarea de la Leverkusen:
Ascult de sfatul a mulți oameni dar la final va fi decizia mea. Voi îmbrățisa orice sfat îmi va da Low pentru că are multă experiență. Nu ar fi inteligent să nu ascult ce îmi spune - Kai Havertz, Bayer Leverkusen
Într-un alt interviu, Joachim Low a vorbit despre tânărul mijlocaș și a sugerat că rămânerea la Bayer ar fi cea mai bună variantă pentru jucător. Voi vorbi cu el când voi avea ocazia, dar nu acum, nu anul acesta. Ar trebui să joace pe Leverkusen unde e titular, acesta este cel mai mare avantaj pe care îl are un tânăr jucător a spus Low pentru Sport1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo