Kylian Mbappe va ajunge la Real Madrid! De acest lucru este sigur fostul jucător de la PSG și AS Monaco, Jerome Rothen, cel care a dezvăluit că mutarea era deja aproape finalizată înainte să înceapă pandemia de COVID-19.
Rothen, cel care a jucat la PSG între 2004 și 2010, a vorbit la Radio Montecarlo despre situația internaționalului francez, cel care mai are contract cu PSG până în 2022.

"Mbappe va ajunge la Real"

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 19 ORE
Cei de la PSG vor să-l păstreze pe Mbappe și sunt gata să-i ofere un nou contract cu un salariu de 2 ori mai mare decât actualul. Însă campionul mondial din 2018 nu are de gând să accepte oferta campioanei Franței.
Știu dintr-o sursă din cadrul clubului că transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid era aproape rezolvată. Însă cu tot ce s-a întâmplat, sunt sigur că plecarea lui Mbappe la Madrid doar se amână. Nu există nicio șansă ca Mbappe să-și prelungească înțelegerea cu PSG. Vor ajunge la un acord pentru că PSG a fost de acord că trebuie să-i dea drumul în vară. E doar o chestiune de timp în opinia mea | Jerome Rothen
Cei de la PSG cereau 350 de milioane de euro pentru Mbappe înainte de pandemia de COVID-19. Rămâne de văzut dacă vor accepta o sumă mai mică având în vedere criza financiară provocată de pandemie și dacă Mbappe va deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului.
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
IERI LA 07:30
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16