Kylian Mbappe va ajunge la Real Madrid! De acest lucru este sigur fostul jucător de la PSG și AS Monaco, Jerome Rothen, cel care a dezvăluit că mutarea era deja aproape finalizată înainte să înceapă pandemia de COVID-19.
Rothen, cel care a jucat la PSG între 2004 și 2010, a vorbit la Radio Montecarlo despre situația internaționalului francez, cel care mai are contract cu PSG până în 2022.

"Mbappe va ajunge la Real"

Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM O ZI
Cei de la PSG vor să-l păstreze pe Mbappe și sunt gata să-i ofere un nou contract cu un salariu de 2 ori mai mare decât actualul. Însă campionul mondial din 2018 nu are de gând să accepte oferta campioanei Franței.
Știu dintr-o sursă din cadrul clubului că transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid era aproape rezolvată. Însă cu tot ce s-a întâmplat, sunt sigur că plecarea lui Mbappe la Madrid doar se amână. Nu există nicio șansă ca Mbappe să-și prelungească înțelegerea cu PSG. Vor ajunge la un acord pentru că PSG a fost de acord că trebuie să-i dea drumul în vară. E doar o chestiune de timp în opinia mea | Jerome Rothen
Cei de la PSG cereau 350 de milioane de euro pentru Mbappe înainte de pandemia de COVID-19. Rămâne de văzut dacă vor accepta o sumă mai mică având în vedere criza financiară provocată de pandemie și dacă Mbappe va deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului.
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
21/09/2021 LA 06:04
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57