La un an și jumătate după ce s-a retras din fotbal (la 35 de ani, pe 23 august 2019, când a disputat ultimul meci în tricoul celor de Sagan Tosu), Fernando Torres este de-a dreptul de nerecunoscut. Transformarea a fost evidentă în noul spot publicitar lansat săptămâna aceasta de fostul atacant spaniol.

Fostul fotbalist al lui Atletico Madrid, actual antrenor al echipei secunde, a semnat un parteneriat cu firma AW8 Southeast Asia, devenind astfel ambasadorul oficial al brandului. Torres a fost de curând cooptat în staff-ul tehnic condus de Nacho Fernandez, antrenorul echipei secunde a lui Atletico Madrid.

Fotbal
Gerrard și-a spus marele "of" al carierei: "Transferul acela mi-a rupt inima!"
16/02/2021 LA 16:23

Fernando Torres, transformare incredibilă la un an și jumătate de la retragerea din fotbal

Torres nu s-a lăsat pe tânjeală după retragerea din fotbal, iar ultima sa apariție publică demonstrează asta. Fostul atacant spaniol pare că s-a mutat în sala de forță. Ultimele fotografii apărute pe rețelele de socializare cu fizicul fostului internațional spaniol sunt cu adevărat impresionante. Pe lângă orele petrecute în sala de forță, Torres s-a antrenat serios și în ringul de box pentru a nu-și pierde din condiția fizică.

De-a lungul carierei sale, Fernando Torres a evoluat la cinci cluburi: Atletico, Liverpool, Chelsea, Milan și Sagan Tosu. Pentru echipele de club la care a evoluat pe tot parcursul carierei, Fernando Torres a acumulat 747 de partide, marcând 260 de goluri. La naționala Spaniei a strâns 110 prezențe și a înscris de 38 de ori.

Fotbal
Spaniolii și-au ales cel mai bun "11" din istorie! Nume grele au fost lăsate pe dinafară
17/12/2020 LA 13:13
Fotbal
Nimic nu este întâmplător la Liverpool. Cum reușește Klopp să pregătească răsturnările de scor
04/11/2019 LA 11:51