La un an și jumătate după ce s-a retras din fotbal (la 35 de ani, pe 23 august 2019, când a disputat ultimul meci în tricoul celor de Sagan Tosu), Fernando Torres este de-a dreptul de nerecunoscut. Transformarea a fost evidentă în noul spot publicitar lansat săptămâna aceasta de fostul atacant spaniol.
Fostul fotbalist al lui Atletico Madrid, actual antrenor al echipei secunde, a semnat un parteneriat cu firma AW8 Southeast Asia, devenind astfel ambasadorul oficial al brandului. Torres a fost de curând cooptat în staff-ul tehnic condus de Nacho Fernandez, antrenorul echipei secunde a lui Atletico Madrid.

Fernando Torres, transformare incredibilă la un an și jumătate de la retragerea din fotbal

Campionatul European UEFA
Mancini, cuvinte mari despre Spania, după calificarea în finala Euro 2020. Ce a spus despre iberici
07/07/2021 LA 05:27
Torres nu s-a lăsat pe tânjeală după retragerea din fotbal, iar ultima sa apariție publică demonstrează asta. Fostul atacant spaniol pare că s-a mutat în sala de forță. Ultimele fotografii apărute pe rețelele de socializare cu fizicul fostului internațional spaniol sunt cu adevărat impresionante. Pe lângă orele petrecute în sala de forță, Torres s-a antrenat serios și în ringul de box pentru a nu-și pierde din condiția fizică.
De-a lungul carierei sale, Fernando Torres a evoluat la cinci cluburi: Atletico, Liverpool, Chelsea, Milan și Sagan Tosu. Pentru echipele de club la care a evoluat pe tot parcursul carierei, Fernando Torres a acumulat 747 de partide, marcând 260 de goluri. La naționala Spaniei a strâns 110 prezențe și a înscris de 38 de ori.
Campionatul European UEFA
Euro 2020 | Ei vor rupe plasele la turneul final. Doi mari favoriţi la titlul de golgheter
11/06/2021 LA 11:43
Liga
Fernando Torres revine în fotbal, la 2 ani după ce s-a retras! Postarea sugestivă a lui "El Nino"
26/05/2021 LA 10:28