Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alanyaspor-Rizespor 2-1 | Echipa lui Șumudică a pierdut în minutul 90+5, după ce a condus cu 1-0

Nicu Savin

Actualizat 06/02/2021 la 17:08 GMT+2

Prima victorie a lui Marius Șumudică pe banca celor de la Rizespor se lasă așteptată. Formația românului a pierdut în minutul 90+5 în deplasarea de la Alanyaspor, un meci în care a deschis scorul.

Marius Șumudică

Credit imagine: Eurosport

Rizespor a suferit o victorie dramatică pe terenul celor de la Alanyaspor. Formația lui Șumudică a deschis scorul în minutul 25, dar a fost egalată foarte repede, iar în al 5-lea minut de prelungire al partidei a primit golul decisiv.
În urma acestui eșec, Rizespor rămâne pe locul 12 în clasament, cu 26 de puncte, dar până la finalul etapei poate fi depășită de alte formații. În etapa următoare, echipa pregătită de Șumudică o va întâlni pe teren propriu pe Erzurum BB, formație aflată momentan pe primul loc sub linia retrogradării.
UPDATE
min 90+7: Gol Alanyaspor! Mustafa Pektemek a adus victoria gazdelor
min.36: Salih Ucan marchează pentru gazde, dar golul este anulat pentru un fault în atac, la intervenția arbitrajului video.
min.31: Gol Alanyaspor! Gazdele reușesc repede să egaleze, prin reușita lui Adam Bareiro din lovitură de la 11 metri.
min.25: Gol Rizespor! Fundașul Montassar Talbi a deschis scorul pentru echipa lui Șumudică.
Știrea inițială
Marius Șumudică nu a bifat nicio victorie până acum din postura de antrenor al celor de la Rizespor. La primul meci cu românul pe bancă, Rize a pierdut contra lui Fenerbahce, scor 0-1, iar apoi a terminat la egalitate (1-1) contra celor de la Kasimpasa.
Astăzi, Rizespor are o deplasare dificilă, pe terenul celor de la Alanyaspor, una dintre revelațiile acestui sezon, care ocupă în prezent poziția a 5-a în clasament, în spatele marilor forțe din Turcia. În turul de la Rize, partida dintre cele 2 echipe s-a încheiat la egaliatate, scor 1-1.
Rizespor e pe locul 12, cu 26 de puncte, dar are nevoie de rezultate pozitive pentru a nu intra în zona retrogradării, diferențele fiind foarte mici între echipele din a 2-a jumătate a clasamentului.
Pentru partida de astăzi, Marius Șumudică are câteva probleme de lot, dar vestea bună pentru tehnicianul român e că golgheterul Milan Skoda s-a vindecat de Covid-19 și este apt de joc.

Alanyaspor-Rizespor | Marius Șumudică revine pe bancă

În partida din etapa precedentă Șumudică a fost suspendat și a stat în tribune, dar la meciul de azi el își va conduce echipa de pe bancă.
Înaintea confruntării cu Alanyaspor, antrenorul român a făcut o promisiune, spunând că le va mai da ocazia arbitrilor să-l elimine: "Sunt ca un trofeu pentru toți arbitrii. Toți sunt fericiți când mă elimină. De acum încolo, nu le voi mai da această șansă."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo