Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alex Maxim, în formă mare în Turcia! Românul a marcat din lovitură liberă pe terenul lui Fenerbahce

Nicu Savin

Publicat 12/04/2021 la 21:43 GMT+3

Alex Maxim continuă să impresioneze în campionatul Turciei. Mijlocașul a marcat contra lui Fenerbahce, dar nu și-a putut ajuta echipa să scoată un rezultat pozitiv pe Ülker Stadyum.

Alex Maxim

Credit imagine: Eurosport

După ce în etapa precedentă reușise o dublă pentru Gaziantep, Alex Maxim a marcat și astăzi în meciul jucat de echipa sa pe terenul lui Fenerbahce. După o primă repriză fără goluri, gazdele au deschis scorul în minutul 56 prin Hakan Yandas.
Peste doar 10 minute, Alex Maxim a ieșit la rampă. Mijlocașul român a executat înșelător o lovitură liberă, pe sub zid, iar portarul lui Fener a reținut mingea, însă reluările au arătat că aceasta trecuse cu întreaga circumferință linia porții.
Gazinatep nu a putut scoate însă nimic din acest meci, Valencia (min.71) și Gumus (min.90+4) înscriind golurile care au adus victoria lui Fenerbahce.
La oaspeți, Alin Toșca nu a fost inclus în lot, el fiind în carantină după ce a ieșit pozitiv la Covid-19 înaintea etapei precedente.

Alex Maxim a marcat de 14 ori în acest sezon

Golul de astăzi a fost cel de-al 14-lea reușit de Maxim în cele 31 de meciuri jucate în acest sezon în campionat. Mijlocașul român are și 2 pase decisive la activ și a marcat de asemenea un gol și în Cupa Turciei.
În urma acestei înfrângeri, Gaziantep a căzut pe locul 6 în SuperLig, dar are un meci mai puțin decât Alanyaspor, echipa de pe poziția a 5-a. De partea cealaltă, Fener este pe 2 și speră în continuare la titlu, aflându-se la 4 puncte în spatele liderului Besiktas, care are și un meci în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo