După ce în etapa precedentă reușise o dublă pentru Gaziantep, Alex Maxim a marcat și astăzi în meciul jucat de echipa sa pe terenul lui Fenerbahce. După o primă repriză fără goluri, gazdele au deschis scorul în minutul 56 prin Hakan Yandas.
Peste doar 10 minute, Alex Maxim a ieșit la rampă. Mijlocașul român a executat înșelător o lovitură liberă, pe sub zid, iar portarul lui Fener a reținut mingea, însă reluările au arătat că aceasta trecuse cu întreaga circumferință linia porții.
Romanian Liga I
Ilie Poenaru are zilele numărate la UTA. Costel Gâlcă, pregătit să preia formația de la Arad
31/10/2022 LA 19:34
Gazinatep nu a putut scoate însă nimic din acest meci, Valencia (min.71) și Gumus (min.90+4) înscriind golurile care au adus victoria lui Fenerbahce.
La oaspeți, Alin Toșca nu a fost inclus în lot, el fiind în carantină după ce a ieșit pozitiv la Covid-19 înaintea etapei precedente.

Alex Maxim a marcat de 14 ori în acest sezon

Golul de astăzi a fost cel de-al 14-lea reușit de Maxim în cele 31 de meciuri jucate în acest sezon în campionat. Mijlocașul român are și 2 pase decisive la activ și a marcat de asemenea un gol și în Cupa Turciei.
În urma acestei înfrângeri, Gaziantep a căzut pe locul 6 în SuperLig, dar are un meci mai puțin decât Alanyaspor, echipa de pe poziția a 5-a. De partea cealaltă, Fener este pe 2 și speră în continuare la titlu, aflându-se la 4 puncte în spatele liderului Besiktas, care are și un meci în minus.
Fotbal
Nicolae Dică, după remiza incendiară de la UTA: "Sunt prea nervos acum. Nu știu când intervine VAR"
19/10/2022 LA 20:47
Romanian Liga I
Mirel Rădoi s-a ținut de promisiune! Primele mutări făcute la echipă, după înfrângerea cu FC Argeș
11/10/2022 LA 19:01