Alex Maxim nu a strălucit la echipa națională în primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, dar îi merge foarte bine la echipa de club.
Gaziantep a jucat astăzi, în etapa a 32-a din Super Lig, pe teren propriu cu Istanbul Basaksehir, campioana în exercițiu a Turciei, care însă în acest sezon se zbate pentru evitarea retrogradării. Fosta echipă a lui Marius Șumudică a câștigat cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de Maxim.
Mai întâi internaționalul român a marcat din penalty, în minutul 32. A fost a 8-a sa reușită de la 11 metri din acest sezon. În minutul 52, mijlocașul a stabilit scorul final, când a finalizat din apripierea careului mic o centrare foarte bună a lui Mirallas.
Premier League
Cum a luat naștere rivalitatea dintre Manchester United și Liverpool
23/10/2021 LA 21:17
CE A SCRIS CELEBRUL L'EQUIPE CÂND A AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ȘOVRE I-A CERUT AUTOGRAFUL LUI HAALAND

Alex Maxim i-a dedicat golurile lui Alin Toșca

După prima reușită din meciul de azi, Maxim s-a dus la marginea terenului și a arătat camerelor un tricou pe care era scris numele lui Toșca. Motivul este că acesta a fost chiar astăzi depistat pozitiv la un test pentru Covid-19 și a părăsit lotul echipei, iar Maxim a vrut să-i arate că îi este alături.
Prin victoria de astăzi, Gaziantep a urcat pe poziția a 5-a și speră în continuare la un loc de cupă europeană la finalul sezonului. Peste 4 zile, Alex Maxim va avea adversari de primă mână, Gaziantep urmând să joace în deplasare cu Fenerbahce, fotmație care se bate pentru câștigarea titlului, fiind pe locul 2 în clasament, la 5 puncte în spatele liderului Beșiktaș.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Daum a dat verdictul înainte de Germania - România. Vești bune pentru tricolori
08/10/2021 LA 11:26