Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic a ales între Dan Pestrescu și Șumudică! Croatul de la CFR Cluj va juca la Rizespor

Nicu Savin

Publicat 21/01/2021 la 19:42 GMT+2

Atât Dan Pestrescu, cât și Marius Șumudică și-au manifestat interesul de a-l transfera la echipele lor pe Damjan Djokovic. Mijlocașul CFR-ului va ajunge în cele din urmă la Rizespor, echipă care va fi preluată mâine de Șumudică.

Damjan Djokovic, CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Dan Petrescu l-a dorit la Kayserispor pe fostul său elev de la CFR Cluj, Damjan Djokovic, însă croatul a ales să plece în cele din urmă la Rizespor, viitoarea formație a lui Marius Șumudică. Turcii de la Ajansspor.com anunță că Djokovic va ajunge la Rizespor în schimbul a 400.000 de €, urmând să aibă un salariu anual de 600.000 de €.
Șumudică a declarat ieri că l-a vrut pe Djokovic și la Gaziantep, pe când Dan Petrescu era încă la CFR, iar în momentul în care s-a înțeles cu Rizespor l-a inclus pe croat pe lista jucătorilor pe care îi dorește.
"Îl doresc pe Damjan Djokovic, dar așa l-am dorit și pe Alibec, și a ajuns la Kayserispor! Îl voiam la Gaziantep, Dan Petrescu era atunci la CFR, erau niște neînțelegeri atunci, am vrut să profit. Dar continui să fiu interesat de acest transfer.
Am dat o listă de jucători când am semnat cu Rizespor, îl doresc foarte mult, dar va merge unde e oferta mai bună. Rizespor poate să asigure suma de transfer, pretențiile jucătorului.
El are impresar, discută cu cele 2 cluburi. Nu voi face o luptă cu Dan Petrescu, îi doresc multă baftă dacă va alege pe Kayserispor", a declarat Marius Șumudică, pentru Digisport.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Damijan Djokovic s-a înțeles cu Rizespor

Djokovic a ajuns la CFR liber de contract în 2017 și a fost unul dintre stâlpii echipei care a dominat fotbalul românesc în ultimele 3 sezoane. În Gruia, mijlocașul croat a cucerit 4 trofee: 3 titluri în Liga 1 (2018, 2019, 2020) și o Supercupă a României (2018).
Până să ajungă în România, Djokovic a schimbat foarte multe echipe, cele mai importante fiind Spartak Trnava, Bologna, Livorno, Spezia, Greuter Furth sau Rijeka.
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo