Galatasaray a început cu dreptul noul sezon din Turcia, câștigând cu 2-0 pe terenul nou-promovatei Girezumspor. Ambele goluri ale echipei lui Fatih Terim au fost marcate în prima repriză. Mbaye Diagne a deschis scorul în minutul 31, iar apoi Alex Cicâldău a făcut 2-0 în minutul 45+2, din penalty, mijlocașul român debutând astfel cu gol la noua sa echipă. De altfel, Cicâldău a avut o prestație foarte apreciată de presa turcă, primind cea mai mare notă dintre jucătorii Galatei.
În repriza secundă Galatasaray nu a avut probleme în a-și conserva avantajul, dar un episod care nu face cinste echipei a a vut loc în minutul 60. Brazilianul Marcao a avut un conflict cu Kerem Akturkoglu, iar fundașul central din America de Sud chiar l-a lovit pe coechipierul său, fiind nevoie de intervenția celorlalți fotbaliști pentru ca lucrurile să nu degenereze.
Fotbal
Hagi și-a învins profesorul! Farul Constanța a câștigat amicalul de gală cu Galatasaray
05/09/2021 LA 12:19

Marcao riscă o suspendare drastică

Marcao a fost eliminat, dar conform reglementărilor din campionatul Turciei, acest incident ar putea duce la o suspendare semnificativă pentru brazilian. Chiar dacă a fost vorba despre lovirea unui coechipier, autoritățile competente vor judeca acest caz ca și cum Marcao și-ar fi lovit un adversar, astfel că acesta riscă o suspendare între 5 și 10 etape, informează goal.com.
Imediat după meci, Fatih Terim a declarat că Galatasaray va lua măsuri împotriva jucătorului său: "Clubul va face ceea ce va considera că este necesar. Marcao își va cere scuze față de Kerem și de restul echipei pentru comportamentul său"
Fanii celor de la Galatasaray s-au revoltat în mediul online față de gestul lui Marcao și au cerut ca acestuia să-i fie desfăcut contractul de urgență.
Turkish Süper Lig
Galatasaray, colonie românească! Presa turcă scrie că Fatih Terim vrea încă un jucător din Liga 1
02/09/2021 LA 12:20
Turkish Süper Lig
Moruțan și Cicâldău, lăudați în presa din Turcia! Ce note au primit românii după meciul cu Kasimpasa
30/08/2021 LA 07:57