Galatasaray a început cu dreptul noul sezon din Turcia, câștigând cu 2-0 pe terenul nou-promovatei Girezumspor. Ambele goluri ale echipei lui Fatih Terim au fost marcate în prima repriză. Mbaye Diagne a deschis scorul în minutul 31, iar apoi Alex Cicâldău a făcut 2-0 în minutul 45+2, din penalty, mijlocașul român debutând astfel cu gol la noua sa echipă. De altfel, Cicâldău a avut o prestație foarte apreciată de presa turcă, primind cea mai mare notă dintre jucătorii Galatei.
În repriza secundă Galatasaray nu a avut probleme în a-și conserva avantajul, dar un episod care nu face cinste echipei a a vut loc în minutul 60. Brazilianul Marcao a avut un conflict cu Kerem Akturkoglu, iar fundașul central din America de Sud chiar l-a lovit pe coechipierul său, fiind nevoie de intervenția celorlalți fotbaliști pentru ca lucrurile să nu degenereze.
Turkish Süper Lig
Cicâldău și Moruțan au un nou antrenor la Galatasaray! Cine îi va lua locul lui Fatih Terim
11/01/2022 LA 08:54

Marcao riscă o suspendare drastică

Marcao a fost eliminat, dar conform reglementărilor din campionatul Turciei, acest incident ar putea duce la o suspendare semnificativă pentru brazilian. Chiar dacă a fost vorba despre lovirea unui coechipier, autoritățile competente vor judeca acest caz ca și cum Marcao și-ar fi lovit un adversar, astfel că acesta riscă o suspendare între 5 și 10 etape, informează goal.com.
Imediat după meci, Fatih Terim a declarat că Galatasaray va lua măsuri împotriva jucătorului său: "Clubul va face ceea ce va considera că este necesar. Marcao își va cere scuze față de Kerem și de restul echipei pentru comportamentul său"
Fanii celor de la Galatasaray s-au revoltat în mediul online față de gestul lui Marcao și au cerut ca acestuia să-i fie desfăcut contractul de urgență.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, out de la Galatasaray! Cine e mare favorit să devină antrenorul lui Moruțan și Cicâldău
10/01/2022 LA 14:24
Turkish Süper Lig
Fanii Galatei au răbufnit după înfrângere! Ce au spus Terim și Cicâldău despre meciul cu Giresunspor
08/01/2022 LA 20:06