Marius Șumudică a fost omul care l-a revitalizat pe Alexandru Maxim, aducându-l de la Mainz la Gaziantep, dar mijlocașul continuă să aibe evoluții bune și după plecarea tehnicianului.
Maxim are 11 goluri marcate în acest sezon, iar astăzi a reușit și primul assist. Românul a executat perfect un corner în minutul 54 al întâlniri dintre Gazinatep și Goztepe, iar Djilobodji a deschis scorul cu o lovitură de cap. S-a terminat 2-0, Kevin Mirallas stabilind scorul final în minutul 76. Atât Maxim, cât și Toșca au fost titulari la Gaziantep.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Daum a dat verdictul înainte de Germania - România. Vești bune pentru tricolori
08/10/2021 LA 11:26

Alex Maxim, în fromă bună la Gaziantep

Victoria lui Gazinatep cu Goztepe a reprezentat primul succes al echipei cu Sa Pinto pe bancă. De când fusese preluată de portughez, Gazinatep obținuse doar 1 punct în 4 etape, dar victoria de astăzi aduce o oarecare liniște la echipă. Gaziantep se află pe locul 7 în clasament după 23 de etape și continuă să spere la ocuparea unui loc de cupă europeană la finalul sezonului.
Evoluțiile constant bune ale lui Maxim reprezintă o veste excelentă și pentru Mirel Rădoi, care se pregătește să facă convocările pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, care vor avea loc în martie.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
L-a convins pe Rădoi. Decizia riscantă a selecționerului, înainte de Germania - România
08/10/2021 LA 07:48
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46