Marius Șumudică a fost omul care l-a revitalizat pe Alexandru Maxim, aducându-l de la Mainz la Gaziantep, dar mijlocașul continuă să aibe evoluții bune și după plecarea tehnicianului.
Maxim are 11 goluri marcate în acest sezon, iar astăzi a reușit și primul assist. Românul a executat perfect un corner în minutul 54 al întâlniri dintre Gazinatep și Goztepe, iar Djilobodji a deschis scorul cu o lovitură de cap. S-a terminat 2-0, Kevin Mirallas stabilind scorul final în minutul 76. Atât Maxim, cât și Toșca au fost titulari la Gaziantep.
Romanian Liga I
Ilie Poenaru are zilele numărate la UTA. Costel Gâlcă, pregătit să preia formația de la Arad
31/10/2022 LA 19:34

Alex Maxim, în fromă bună la Gaziantep

Victoria lui Gazinatep cu Goztepe a reprezentat primul succes al echipei cu Sa Pinto pe bancă. De când fusese preluată de portughez, Gazinatep obținuse doar 1 punct în 4 etape, dar victoria de astăzi aduce o oarecare liniște la echipă. Gaziantep se află pe locul 7 în clasament după 23 de etape și continuă să spere la ocuparea unui loc de cupă europeană la finalul sezonului.
Evoluțiile constant bune ale lui Maxim reprezintă o veste excelentă și pentru Mirel Rădoi, care se pregătește să facă convocările pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, care vor avea loc în martie.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Fotbal
Nicolae Dică, după remiza incendiară de la UTA: "Sunt prea nervos acum. Nu știu când intervine VAR"
19/10/2022 LA 20:47
Romanian Liga I
Mirel Rădoi s-a ținut de promisiune! Primele mutări făcute la echipă, după înfrângerea cu FC Argeș
11/10/2022 LA 19:01