Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rizespor, a 2-a înfrângere consecutivă în Turcia! Echipa lui Șumudică a intrat în zona retrogradării

Nicu Savin

Publicat 12/02/2021 la 20:00 GMT+2

Echipa antrenată de Marius Șumudică, Rizesport, a suferit astăzi o nouă înfângere în campionatul Turciei, pierzând acasă în fața celor de la Erzurum BB, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Super Lig.

Marius Șumudică

Credit imagine: facebook

Marius Șumudică are viață grea la Rizespor. Românul a obținut un singur punct în 4 etape pe banca noii sale formații, care a intrat în zona periculoasă a clasametului.
După ce săptămâna trecută a pierdut în prelungiri meciul de la Alanyaspor, echipa lui Șumudică a fost astăzi învinsă cu 2-0 pe teren propriu de Erzurum BB, o echipă cu care Rize luptă pentru rămânerea pe prima scenă a fotbalului turc. La pauză a fost 0-0, dar oaspeții au obținut victoriea în repriza secundă datorită golurilor marcate de Aatif Chahechouhe (min.67) și Oltan Karakullukcu (min.90+3).

Situația se complică pentru Rizespor

În urma acestui insucces, Rizespor rămâne pe locul 13 în clasament, cu 26 de puncte după 24 de meciuri jucate, dar echipa lui Șumudică ar mai putea fi depășită de alte formații la finalul acestei etape.
În acest moment, prima echipă aflată sub linia retrogradării este Istanbul Basaksehir, care are 24 de puncte, la fel ca și Kayserispor (echipa lui Dan Petrrescu) și Konyaspor, dar toate aceste formații au mai puține meciuri jucate decât Rizespor.
În etapa următoare, Rizespor va juca în deplasare pe terenul celor de la Ankaragucu, penultima clasată din Super Lig.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo