Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Maxim, de neoprit în Turcia: dublă pentru Gaziantep cu Hatayspor! Ce notă a primit românul

Irina Aldea

Publicat 07/03/2022 la 22:49 GMT+2

Mijlocaşul Alexandru Maxim a marcat cele două goluri ale echipei Gaziantep în remiza de pe teren propriu, scor 2-2, cu Hatayspor, în etapa a 28-a a campionatului Turciei.

Alexandru Maxim

Credit imagine: facebook

În vârstă de 31 de ani, Alexandru Maxim a marcat o dublă, luni seara, în partida pe care echipa sa, Gaziantep, nu a reușit s-o câștige teren propriu, scor 2-2 (1-2), în compania celor de la Hatayspor. Meciul a contat pentru etapa a 28-a din campionatul Turciei.Maxim a fost integralist şi a marcat în minutele 5 şi 79. Pentru Hatayspor au punctat Caulker (20 - autogol) şi Kaabi (30).
În urma acestui rezultat, Gaziantep a rămas pe locul 11, cu 37 de puncte, în timp ce Hatayspor staționează pe locul 8, cu 43 de puncte. Maxim a marcat primul gol din lovitură cu capul, iar pe al doilea l-a înscris trimițând mingea cu putere la colțul scurt fără nicio șansă pentru portarul echipei adverse. Maxim a fost cel mai bun jucător de pe teren, potrivit Sofa Score, care i-a oferit nota 9.3.
CITEȘTE ȘI:

Alexandru Maxim, dublă pentru Gaziantep în campionatul Turciei

Celălalt român de la Gaziantep, Alin Toşca, a evoluat până în minutul 75. Cu două etape în urmă, Maxim înscria de două ori împotriva celor de la Altay (dar Gaziantep a pierdut cu 3-2). În acest sezon competițional, Alexandru Maxim s-a dovedit a fi un fotbalist extrem de eficient pentru Gaziantep. Românul a înscris nouă goluri și a pasat decisiv de trei ori.
Cu cele două goluri marcate luni seară, Alexandru Maxim a ajuns la 9 reușite în campionat, în acest sezon, fiind în primii 14 marcatori: Andreas Cornelius (13), Mario Balotelli (10), Miram Diouf (10), Okaka Chuka (10) sau Edin Visca (9).Alexandru Maxim a bifat 80 de partide pentru Gaziantep, echipă pentru care evoluează din iarna lui 2020, reușind să marcheze 33 de goluri și să ofere 9 pase de gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo