Galatasaray a încheiat sezonul 2021/22 pe locul 13, având doar 14 victorii în 38 de meciuri. După stagiunea foarte slabă pe care au avut-o, șefii vor să facă schimbări importante în lot pentru a întări echipa.
Jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunțat că unul dintre jucătorii doriți de turci este Vlad Chiricheș, pentru care oficialii de la Istanbul ar fi trimis deja o ofertă către Sassuolo. Deși a avut o evoluție foarte slabă în primul meci din Liga Națiunilor dintre Muntenegru și România, fundașul nu duce lipsă de oferte.
Chiricheș, care mai are un an de contract cu Sassuolo, ar putea pleca în această vară de la echipa pentru care a evoluat în ultimii 3 ani. Pe lângă Galatasaray, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au scris că românul este și în atenția celor de la Monza, nou-promovata din Serie A dorindu-și 3 jucători din lotul lui Alessio Dionisi.
Liga Națiunilor UEFA
Ianis Hagi, convins că naționala îi va scoate din nou pe români în stradă: "Visez la calificare"
16/06/2022 LA 10:51
Vlad Chiricheș evoluează în Italia din 2015, petrecând 4 ani la Napoli și 3 la Sassuolo. Fundașul de 32 de ani, care a adunat 94 de meciuri și 5 goluri în Serie A, are o cotă de piață de 2,5 milioane de euro.
Citește și:

CE NUME MARI MAI SUNT ÎN ATENȚIA CELOR DE LA GALATASARAY

Potrivit jurnaliștilor turci, oficialii clubului Cim Bom Bom au o listă impresionantă de fotbaliști pe care și-i doresc din această vară. Unul dintre ei este Ianis Hagi, care a mai fost dorit și în alte rânduri de Galatasaray.
Deși este accidentat de la începutul acestui an, românul nu duce lipsă de oferte, însă rămâne de văzut dacă șefii lui Rangers vor vrea să-l lase sau nu să plece, contractul românului fiind valabil până în 2024.
Conform celor de la ASpor, pe lista Galatei se mai află, printre altele și Alexis Sanchez sau Arturo Vidal, fotbaliști care au evoluat de-a lungul timpului, printre altele, la Inter și Barcelona.
În următoarea perioadă va fi anunțat, cel mai probabil, și viitorul lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, care nu au mai prins prea multe minute după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu Domenec Torrent. Cei doi nu duc lipsă de oferte, dar rămâne de văzut ce vor alege oficialii lui Galatasaray în ceea ce-i privește.
Liga Națiunilor UEFA
Marcel Răducanu a dat cu naționala României de pământ! "Generația asta e vai de capul ei!"
16/06/2022 LA 04:34
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19