Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Malatyaspor, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut la limită partida cu liderul din Turcia, Trabzonspor

Alex Masgras

Actualizat 07/01/2022 la 21:41 GMT+2

Echipa lui Marius Șumudică, Malatyaspor, a pierdut pe terenul celor de la Trabzonspor și rămâne pe ultimul loc din camăionatul Turciei.

Marius Șumudică (Yeni Malatyaspor)

Credit imagine: Getty Images

Marius Șumudică începe anul 2022 cu o înfrângere. Echipa antrenată de tehnicianul român, Yeni Malatyaspor, a pierdut la limită partida din etapa cu numărul 20 a Super Ligii din Turcia cu liderul Trabzonspor, scor 0-1.
Singurul gol al partidei a fost marcat de danezul Andreas Cornelius în minutul 23 al întâlnirii. Fostul jucător al celor de la Parma a ajuns la al zecelea gol din acest sezon și se află pe locul doi în clasamentul marcatorilor din campionatul Turciei. Acesta a marcat din pasa lui Anthony Nwakaeme, jucător care a evoluat și în România, la Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești. Grație acestei victorii, Trabzonspor a ajuns la 10 puncte avans de Konyaspor, ocupanta locului 2 din Turcia, care are un meci mai puțin disputat.

Echipa lui Marius Șumudică rămâne pe ultimul loc în Turcia

În ceea ce o privește pe Malatyaspor, aceasta este a doua înfrângere consecutivă în campionat. După 20 de etape, echipa lui Marius Șumudică se află pe ultimul loc, cu 15 puncte, fiind la trei puncte de Altay, echipa care se află deasupra liniei retrogradării, care are și un meci mai puțin disputat.
Dacă de la partida cu liderul din Turcia nu avea mari așteptări, pentru Marius Șumudică urmează un duel extrem de important etapa viitoare, atunci când Malatyaspor va primi vizita lui Goztepe, vecina de clasament și una dintre echipele cu care gruparea antrenorului român se luptă pentru evitarea retrogradării. În meciul tur, de la Goztepe, Matalyaspor s-a impus cu 1-0.
Ultima victorie a echipei lui Marius Șumudică în campionat a venit în luna octombrie, atunci când s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în fața celor de la Altay, o altă formație cu care se luptă pentru evitarea retrogradării.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo