Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică vrea să transfere la Malatyaspor un fotbalist de la FCSB: "E un jucător care mă interesează!"

Irina Aldea

Publicat 13/11/2021 la 08:52 GMT+2

Marius Șumudică a pus ochii pe un fotbalist care traversează o perioadă dificilă la FCSB. Este vorba despre Constantin Budescu, mijlocaș care a fost criticat de conducerea clubului din Berceni.

Marius Șumudică

Credit imagine: Getty Images

Constantin Budescu ar putea ajunge în campionatul din Turcia, asta pentru că Marius Șumudică și-a exprimat dorința de a-l aduce pe mijlocașul în vârstă de 32 de ani la Yeni Malatyaspor, echipa pe care Șumudică a preluat-o nu cu mult timp în urmă. Tehnicianul vrea să profite de incertitudinile de la FCSB și să aducă în Turcia un fotbalist cu experiența lui Budescu.
În acest moment, Budescu nu este văzut cu ochi buni de conducerea clubului FCSB, care l-a criticat aspru după ultimul meci al roș-albaștrilor, remiza cu FC Voluntari. Totuși, în apărarea mijlocașului a sărit Marius Șumudică. Antrenorul lui Yeni Malatyaspor are o singură condiție pentru Budescu: să vină liber de contract în Turcia.

Marius Șumudică îl poate scăpa pe Budescu de la FCSB

"Este un jucător care mă interesează. Este un jucător cu care am colaborat foarte bine şi un jucător care mă intersează, dar fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim sume de transfer.
Dar Budescu este un jucător cu care eu am făcut performanţă şi care m-a ajutat dacă eu am fost într-un moment greu, dacă el este într-un moment greu cred că trebuie să îl ajut şi atunci voi face din tot sufletul acest lucru", a declarat Marius Șumudică la plecarea spre Turcia, conform Look Sport.
După ce a fost criticat de conducere, se pare că Budescu ar fi ajuns și el rapid la concluzia că trebuie să plece cât mai repede de la FCSB fără a se lupta pentru a rămâne într-un loc în care nu este dorit. Mijlocașul ar putea scăpa mai repede decât ar fi crezut de calvarul de la FCSB, dacă "oferta" de la Șumudică se concretizează.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo