Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Yeni Malatyaspor, trupa lui Șumudică, rămâne pe ultimul loc! Egal cu Besiktas în ultima etapă

Romeo Ene

Publicat 22/01/2022 la 16:01 GMT+2

Yeni Malatyaspor, trupa antrenată de Marius Șumudică, a remizat cu Besiktas în etapa 23 din Turcia, scor 1-1, însă rămâne pe ultimul loc, cu 16 puncte.

Marius Șumudică (Yeni Malatyaspor)

Credit imagine: Getty Images

Yeni Malatyaspor a ajuns la 12 partide consecutive fără victorie în Turcia, iar postul antrenorului român este în pericol.
Trupa lui Marius Șumudică venea după 4 înfrângeri consecutive, iar meciul din etapa trecută al echipei sale a fost oprit înainte de pauză din cauza vremii nefavorabile.
Partida va fi reprogramată pentru o dată ulterioară, însă rămâne de văzut cât timp va mai rezista fostul antrenor al CFR-ului pe banca turcilor.
Presa din Turcia anunța săptămânile trecute că este ca și demis, dar acesta a primit credit în continuare din partea conducerii.

Șumudică, egal cu campioana en-titre

Besiktas a început partida în forță și a dominat ostilitățile, având mai multe ocazii importante de a deschide scorul.
Michy Batshuayi a fost cel mai periculos om al oaspeților din prima repriză, ratând mai multe oportunități de a deschide scorul. Yeni Malatyaspor a încercat să surprindă pe contraatac, însă de fiecare dată jucătorii lui Șumudică s-au precipitat în fața porții apărate de Ersin Destanoglu.
Prima repriză s-a terminat nedecis, scor 0-0, iar repriza a doua avea să aducă și golurile pe tabela de marcaj.
CITEȘTE ȘI:
Besiktas a continuat să domine partida și să-și creeze numeroase ocazii de a marca, prin Teixeira și Batshuayi, iar eforturile au fost răsplătite în minutul 61.
Același Batshuayi a profitat de o greșeală mare în defensiva echipei lui Șumudică și l-a găsit pe Alex Teixeira, care a deschis scorul pentru campioana Turciei.
Cu 15 minute înainte de final, Emirhan Ilkhan putea face 2-0, însă a ratat o ocazie colosală. El a șutat din interiorul careului, după o pasă filtrantă, însă mingea s-a dus în bară.
Marius Șumudică a fost insipirat și a trimis pe teren doi jucători care au contribuit la golul egalizator al lui Yeni Malatyaspor. Benjamin Tetteh a obținut în minutul 84 o lovitură de la 11 metri, care a fost acordată de arbitru după consultarea VAR, iar Adem Buyuk a transformat fără emoții penalty-ul.
În minutele de prelungiri, ambele echipe au avut șansa de a tranșa meciul în favoarea lor, însă lipsa de inspirație și-a spus cuvântul. S-a terminat 1-1, iar trupa lui Șumudică rămâne pe ultimul loc în Turcia, cu 16 puncte.
De cealaltă parte, Besiktas este pe locul 5, cu 36 de puncte, la 15 puncte de liderul Trabzonspor. Etapa viitoare, Yeni Malatyaspor va merge pe terenul lui Karagumruk, în timp ce Besiktas va juca acasă cu Antalyaspor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo