Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dele Alli a ajuns într-o situație dezastruoasă! Nici Beșiktaș, nici Everton nu-l mai vor

Dani Morar

Actualizat 17/03/2023 la 14:12 GMT+2

Dele Alli, unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lume în urmă cu aproximativ 5 ani, se află într-o situație tot mai rea pe zi ce trece. Împrumutat la Beșiktaș, de la Everton, turcii l-au anunțat că nu se vor mai baza pe el în acest sezon, iar o revenire în Anglia este improbabilă.

ISTANBUL, TURKEY - NOVEMBER 09: Dele Alli of Besiktas celebrates after scoring his team's third goal during the Ziraat Turkish CUP qualifying match between Besiktas and Serik Belediyespor at Vodafone Park on November 9, 2022 in Istanbul, Turkey. (Photo by

Credit imagine: Getty Images

Cariera lui Dele Alli merge din rău în mai rău, după împrumutul la Beșiktaș. Turcii l-au anunțat că nu se vor mai baza pe el până la finalul sezonului, atunci când ar trebui să se întoarcă în Premier League, la Everton.
Mijlocașul de 26 de ani era unul din cei mai promițători jucători din lume pe vremea când evolua la Tottenham, dar parcursul său a luat-o brusc la vale. În ianuarie 2022, Spurs i-a permis să plece liber de contract, iar el a semnat cu Everton, sperând să-și relanseze cariera.
În august 2022, "caramelele" au decis să-l împrumute în Turcia, la Beșiktaș. Alli s-a chinuit să prindă minute, atât sub comanda lui Senol Gunes, cât și a lui Valerien Ismael, cel care l-a succedat pe banca tehnică.
Alli a fost titular în doar 4 partide sub comanda celui de-al doilea tehnician, iar publicațiile din Turcia au dezvăluit că nu va mai evolua deloc în acest sezon. Problema este că înțelegerea sa cu Everton expiră la finalul acestui sezon, iar engelzii nu iau în considerare o prelungire.
Citește și:

Dele Alli a jucat tot mai puțin după ce Antonio Conte a ajuns la Tottenham

Mijlocașul de 25 de ani nu a reușit să-și relanseze cariera sub comanda lui Antonio Conte la Spurs, marcând doar un gol în 10 meciuri în Premier League în sezonul 2021-2022, însă el a mai fost dorit și de Newcastle sau Crystal Palace în perioada de transferuri din ianuarie 2022.
După ce s-a perfectat mutarea sa la clubul din Goodison Park, unde a jucat sub conducerea noului manager Frank Lampard, Alli a declarat: "Sunt încântat că am semnat cu Everton, un club imens cu o mare bază de fani și plin de istorie.
Sunt nerăbdător să încep și abia aștept să debutez. Aștept cu nerăbdare să ajut echipa și să am oportunitatea de a lucra cu noul manager, Frank Lampard", a precizat Alli.
Dele Alli este cotat la 11 milioane de euro în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt. Ultima dată când a fost prezent pe teren s-a întâmplat la partida Beșiktaș – Antalyaspor, atunci când a fost introdus la pauză, dar nu a avut realizări notabile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo