Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mario Balotelli, transfer neașteptat pe final de mercato! Destinație surpriză pentru italian

Eurosport
DeEurosport

Publicat 31/08/2022 la 17:27 GMT+3

Mario Balotelli va ajunge la FC Sion, în Elveția, conform jurnalistului Fabrizio Romano. Astfel, italianul o părăsește pe Adama Demirspor după aproximativ un an și schimbă din nou mediul.

Mario Balotelli in nazionale

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Mario Balotelli va ajunge în Elveția, la FC Sion. Acest lucru a fost relatat de către expertul în transferuri, Fabrizio Romano. Atacantul italian ar fi ajuns la un acord cu gruparea elvețiană și este în drum spre a face vizita medicală și a semna contractul.
Balotelli ar mai avea contract cu turcii de la Demirspor până în 2024, dar nu dorește să mai continue la aceștia. Astfel, cele două formații trebuie să ajungă și ele la un acord în ceea ce privește suma de transfer. Sion l-ar fi curtat pe Mario de câteva săptămâni bune.
"Lucrăm la o înțelegere. Sunt negocieri dure, dar încercăm să îl luăm. Eu îl vreau, iar președintele clubului la fel. Acest transfer a devenit o prioritate pentru noi deoarece știm că putem crește din punct de vedere calitativ", a spus Barthelemy Constantin, directorul sportiv al lui Sion, conform Bild Sport.
Citește și:

Președintele lui Demirspor i-a fixat prețul lui Balotelli

Președintele turcilor nu este dispus să negocieze deloc și i-a fixat un preț fix lui Balotelli. 4 milioane de euro trebuie să plătească oricine îl vrea pe atacant. Oficialii turci vor să îl valorifice corect și au spus acest lucru în mod clar.
"Oricine vrea să-l transfere e binevenit. Dar nu fac reduceri, nu negociez. Oricine plătește 4 milioane de euro îl poate avea", a spus Murat Sancak, președintele lui Demirspor.
Demirspor a câștigat în campionat în acest weekend, dar lucrurile au degenerat pe margine. Balotelli s-a luat la ceartă cu antrenorul său, Vincenzo Montella.Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar membrii staff-ului au intervenit să îi despartă. Totul ar fi plecat de la un dribling inutil încercat de Balotelli, care a pierdut mingea și i-a pus pe adversari pe contraatac. Tehnicianul s-a enervat și s-a dus să-i ceară socoteală atacantului imediat după fluierul final.
În primul său sezon în Turcia, Balotelli a jucat 31 de partide în campionat, reușind 18 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo