Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Maxim a ales echipa pentru care va juca în sezonul viitor! A refuzat o ofertă uriașă

Romeo Ene

Publicat 16/07/2023 la 18:19 GMT+3

Alexandru Maxim a evoluat la Besiktas în finalul sezonului trecut, însă mijlocașul român nu va continua la formația turcă. El și-a decis viitorul înainte de startul sezonului viitor.

Alexandru Maxim war zuletzt an Gaziantep FK ausgeliehen

Credit imagine: SID

Alexandru Maxim a decis să se întoarcă și să rămână la Gaziantep în sezonul viitor. El a jucat la Besiktas sub formă de împrumut din cauza cutremurelor care au afectat Turcia.
Gaziantep s-a retras din campionat din cauza acestui dezastru natural, însă acum este gata să revină în noul sezon, iar Maxim va face parte din acest proiect. Mijlocașul de 33 de ani a jucat 11 partide pentru Besiktas, dar nu va continua la formația care a terminat sezonul pe locul 3.
De altfel, Maxim a luat această decizie deoarece contractul său cu Gaziantep expiră la finalul sezonului viitor. Mai mult decât atât, el a făcut un gest important pentru a rămâne la echipa care s-a retras din campionat. Presa din Turcia precizează faptul că fotbalistul român a refuzat o ofertă importantă de la Eyupspor, din liga secundă turcă, acolo unde l-ar fi avut antrenor pe Arda Turan.
"Alexandru Maxim, care a încheiat sezonul la Beşiktaş după dezastrul cutremurului, a primit oferte de la mai multe echipe din Super Lig Trendyol. Alexandru a refuzat oferta astronomică a lui Eyüpspor, deoarece și-a dorit să evolueze în continuare în prima divizie", a scris Alevli Top Haber.
CITEȘTE ȘI:

Besiktas nu l-a mai dorit pe Maxim

De altfel, jurnalistul turc Ali Budak a transmis faptul că Maxim nu va pleca la niciun alt club: "Alexandru Maxim nu merge nicăieri. Fiecare antrenor își dorește un jucător ca Maxim, mai ales în cluburile din Anatolia. Nu va pleca decât dacă i se oferă o ofertă foarte bună."
Din cauza pagubelor însemnate, 3 echipe de fotbal s-au retras din prima ligă. Printre ele se află și Gaziantep, formație la care Alexandru Maxim evolua din anul 2020. Maxim a fost remunerat cu 400.000 de euro la Besiktas.
Chiar dacă Gaziantep ar fi acceptat suma de 2,5 milioane de euro pentru Maxim, oficialii lui Beșiktaș s-au hotărât să nu îl cumpere definitiv pe fotbalistul român, întrucât aveau în plan alte două transferuri pe postul respectiv.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo