Germania a terminat pe doi grupa A de la Euro U21, fiind depășită la golaveraj de Olanda, care s-a distrat cu Ungaria, 6-1. Un rezultat de 2-2 (sau mai mare) contra tricolorilor ne-ar fi dus pe noi și pe nemți în sferturi, cu Mannschaftul de pe primul loc.
Acest lucru era știut și de selecționerul Olandei, Van de Looi, bun prieten cu omologul său de pe banca Germaniei. "Dacă faci 2-2 cu România, vin și te omor!", a glumit tehnicianul batav cu Stefan Kuntz înainte de meci. Acesta din urmă a dezvăluit, după egalul cu noi, că le-a explicat cât se poate de clar jucătorilor săi să nu se gândească la "jocuri aritmetice". Fotbaliștii Germaniei au intrat în teren cu un singur scop: să marcheze și să obțină calificarea pe teren.
"Întregul turneu a fost mai epuizant decât era de așteptat: atât pentru stafful tehnic, cât și pentru jucători. În cele zece zile de când suntem aici împreună, a apărut o minunată echipă. Azi (n.r. marți) jucătorii mi-au urmat tactica de a nu se gândi la jocuri aritmetice, ci de a ne concentra spre obiectiv. Am creat mai multe șanse decât în ​​ultimele jocuri, dar de multe ori nu fost așa cum ne-am dorit la finalizare, concentrarea a lipsit. După fluierul final, i-am felicitat pe băieți pentru că au câștigat șansa de a se lupta pentru trofeu la final de mai-început de iunie", a spus Kuntz, potrivit eurosport.de.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44

Dorsch, după România - Germania 0-0: "Am tremurat"

Niklas Dorsch, poate cel mai bun jucător al Germaniei ieri, recuperările lui la mijlocul terenului punându-ne în imposibilitatea să împingem jocul spre poarta adversă, a recunosct că Germania a tremurat pentru calificare și a lăudat echipa lui Mutu.
"A fost o partidă foarte dificilă. Am creat o mulțime de șanse, dar nu am realizat obiectivul, să învingem, așa că a trebuit să tremurăm în cele din urmă. Românii și-au arătat calitatea. Defensiv am făcut un meci bun, cu excepția șanselor avute de ei la început. Am ratat un penalty și am lovit transversala, dar astăzi totul s-a terminat cu bine. Am salvat golurile pentru sferturile de finală", a explicat mijlocașul de 23 de ani al lui Gent.
Din Grupa României, care a terminat fără înfrângere Euro U21, s-au calificat mai departe Olanda și Germania. Cele două vor juca în sferturi cu primele două locuri din grupa C, cel mai probabil Danemarca și Franța.
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35
Romanian Liga I
FCSB a strălucit și a deraiat Rapidul pe Arena Națională. Pintilii, succes în fața lui Mutu
06/11/2022 LA 20:58