Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Germania - România, Euro U21 | Andrei Vlad: "Nu contează ce e pe hârtie! Sper să câștigăm!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 29/03/2021 la 22:16 GMT+3

Germania - România, Euro U21 | "Tricolorii mici" vor juca marți (ora 19:00) un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală de la Euro U21. Naționala de tineret a României are nevoie de o victorie în fața Germaniei pentru a-și asigura calificarea din grupă.

Andrei Vlad

Credit imagine: Getty Images

Andrei Vlad (21 de ani) a vorbit despre meciul decisiv dintre Germania U21 și România U21, de la Campionatul European de tineret. Partida din Ungaria se va disputa marți seară (ora 19:00) și va putea fi urmărită livetext pe eurosport.ro.
Tot marți, de la aceeași oră, se va disputa și partida dintre Olanda U21 și Ungaria U21. Maghiarii au fost scoși din lupta pentru calificare, după înfrângerea în fața României, scor 1-2. De cealaltă parte, batavii au în continuare șanse să se califice în sferturi, în cazul unui succes în fața țării gazdă.

Germania - România, Euro U21 | Andrei Vlad: "Nu contează ce e pe hârtie! Sper să câștigăm!"

Pentru ca "tricolorii" lui Adrian Mutu să nu depindă de rezultatul din meciul Olanda - Ungaria, au nevoie de un succes în fața nemților. La acest lucru se gândește inclusiv portarul Andrei Vlad, care a avut o prestație excelentă în partida cu Ungaria, din weekend.
"Ne-am gândit la această chestie și suntem siguri că vom avea un meci foarte greu. Îl așteptăm cu mare nerăbdare și sper să ne bucurăm la final. Sunt fericit că am făcut un meci bun (n.r. - cu Ungaria U21).
Sper să fac și mâine un meci foarte bun și să câștigăm. Nu contează ce este pe hârtie, ci ce facem noi pe teren. Sunt fericit că joc și asta mă motivează sa fac meciuri din ce în ce mai bune", a spus Andrei Vlad, la conferința de presă.
Vlad a vorbit și despre Florin Niță, care a "închis" poarta României în meciul cu Germania, din preliminariile Campionatului Mondial, cu o singură excepție: la golul marcat de Serge Gnabry.
Niță a avut o mulțime de intervenții extraordinare în fața starurilor lui Joachim Low și a făcut ca scorul să rămână numai 1-0.
"Pe Florin Niță îl cunosc de când am fost colegi la Steaua (n.r. - FCSB). Am învățat câteva lucruri de la el. Sunt într-un moment bun al carierei, deocamdată mă gândesc să continui pe aceeași pantă și să progresez din ce în ce mai mult", a mai declarat Vlad.
picture

România la Campionatul European U21 – Bătălia finală cu Germania

Germania - România, Euro U21 | Andrei Vlad: "Sunt fericit că sunt la naționala de tineret!"

Andrei Vlad a recunoscut că nu se gândește la celălalt meci al grupei, ci doar la cel al României. Portarul FCSB-ului consideră că deja nu mai este un secret faptul că se pregătește intens la antrenamente și dă 100% atunci când intră pe teren:
"Mă gândesc doar la meciul nostru, nu am nicio așteptare de la meciul Ungariei. Nu cred că este un secret, încerc să mă pregătesc cât mai bine la antrenament și când intru în meci să dau tot ce am mai bun.
În viață trebuie să o luăm pas cu pas. Sunt foarte fericit că sunt la naționala de tineret și mă bucur că am reușit aceste rezultate, dar dacă nu reușim mâine să câștigăm, munca asta se cam anulează", a încheiat portarul României U21.

Euro U21 | Clasamentul grupei A, înaintea meciului decisiv Germania - România:

  • 1. Germania 4p (4-1)
  • 2. România 4p (3-2)
  • 3. Olanda 2p (2-2)
  • 4. Ungaria 0p (1-5)
picture

#ETalks Naționala de tineret a României visează la sferturi

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo