Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cosmin Olăroiu, la un pas de a semna cu un club din Emiratele Arabe Unite! Anunțul presei din Abu Dhabi

Bianca Dumitru

Publicat 29/10/2021 la 16:52 GMT+3

Cosmin Olăroiu este foarte aproape de a deveni noul antrenor al celor de la Al Sharjah. Presa din Emiratele Arabe Unite scrie că debutul românului ar putea avea loc la începutul lunii noiembrie.

Cosmin Olăroiu

Credit imagine: Getty Images

Cosmin Olăroiu este la un pas de a semna cu cei de la Al Sharjah, echipă care se află pe locul 5 în clasamentul din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Jurnaliștii de la Abu Dhabi Sports Channel au anunțat noaptea trecută că antrenorul român va mai fi liber de contract doar câteva zile.
"Al Ahli Shabab - Al Ain este ultimul meci la care Cosmin Olăroiu asistă din tribună, apoi se va prezenta pe banca lui Sharjah Cultural Sports Club", au declarat arabii, care preconizează că tehnicianul va debuta pe banca celor de la Al Sharjah pe 3 noiembrie, la meciul cu Al-Wahda.
Printre jucătorii pe care Cosmin Olăroiu îi va avea la dispoziție, se numără Bernard, mijlocaș trecut pe la Everton, și Caio Lucas, fost fotbalist la Benfica, Al Sharjah fiind echipa cu cel mai valoros lot din campionat, cotat la aproape 31 de milioane de euro.
De-a lungul carierei, antrenorul român, care este liber de contract din februarie, le-a mai pregătit pe FC Național, Steaua, Politehnica Timișoara, Al-Hilal, Al-Sadd, Al Ain, Al Ahli, Shabab, Jiangsu Suning și echipa națională a Arabiei Saudite.

Cosmin Olăroiu, propus de Rădoi la cârma echipei naționale

La începutul acestei luni, după partida cu Armenia din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Mirel Rădoi a surprins cu anunțul că nu va continua la echipa națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein din luna noiembrie:
"E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!
Sper ca la finalul acestor meciuri să vorbim despre două victorii și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii 4 ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători", a declarat Rădoi la vremea respectivă.
Ulterior, Cosmin Olăroiu a fost prezentat ca o variantă de selecționer, el aflându-se de mai multe ori pe lista FRF pentru a prelua echipa națională. Forul a insistat prea puțin de-a lungul timpului pentru a-l aduce pe banca tehnică, urmând a rata și acum șansa de a-l numi în locul lui Mirel Rădoi la cârma naționalei României.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo