Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cosmin Olăroiu, eliminat dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui, întoarsă în prelungiri de la 0-1

Andrei Nicolae

Publicat 04/12/2023 la 23:04 GMT+2

Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Al Sharjah, și-a luat adio de la cea mai importantă competiție asiatică intercluburi, Liga Campionilor. Formația antrenată de tehnicianul român a fost eliminată din faza grupelor, deși în minutul 90 conducea cu 1-0 și era calificat mai departe.

Cosmin Olăroiu

Credit imagine: Getty Images

Cosmin Olăroiu a suferit una dintre cele mai dureroase înfrângeri din cariera sa în seara de luni, într-un meci din grupele Ligii Campionilor Asiei. Formația antrenată de el, Al Sharjah, a întâlnit-o în ultima etapă pe Al-Faisaly, într-un meci în care victoria le-ar fi garantat jucătorilor lui "Oli" accederea în optimi.
Trupa lui Olăroiu a început bine partida și a deschis scorul în minutul 34, iar în acel moment se afla pe primul loc în grupă, la egalitate cu Nasaf Qarshi, dar cu avantajul meciurilor directe. Totul decurgea bine pentru Al Sharjah, iar partida se îndrepta spre un rezultat final de 1-0, însă iordanienii de la Al-Faisaly i-au stricat sărbătoarea antrenorului român.
În minutul 90, chiar în momentul în care meciul se îndrepta spre prelungiri, rivala lui Al Sharjah a egalat și a creat panică în rândul jucătorilor lui "Oli". În acel moment, echipa din Emiratele Arabe Unite nu ar mai fi câștigat grupa și nu ar mai fi stat la mâna ei în vederea calificării în optimi.
Citește și:

Olăroiu, out din Liga Campionilor Asiei, după un meci dramatic

Mai mult decât atât, Olăroiu a pierdut un om după ce a încasat golul de 1-1, după ce Majid Rashid a primit al doilea galben și a fost eliminat. Cu dorința de a nu fi la mâna altor echipe și a nu aștepta un clasament al formațiilor de pe locul secund, jucătorii lui Al Sharjah s-au năpustit în atac pentru a da lovitura decisivă, însă Al-Faisaly i-a "răsucit cuțitul în rană" antrenorului român și a marcat din nou, în minutul 97, stabilind scorul final.
După înfrângerea aceasta, echipa lui Cosmin Olăroiu a pierdut orice șansă de a mai merge în optimile Ligii Campionilor Asiei, marcând un sezon destul de slab al echipei sale. În competiția internă, Al Sharjah este pe locul șase, la nouă puncte de lider, dar cu un meci în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo