Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele lui Rădoi și Olăroiu au dat-o la pace în Emirate, după un meci cu o desfășurare halucinantă

Nicu Savin

Publicat 23/11/2023 la 19:47 GMT+2

Mirel Rădoi și Comsin Olăroiu s-au duelat azi pentru prima dată în calitate de antrenori. Cei doi oameni care au făcut istorie cu FCSB au fost adversari în primul meci al etapei a 8-a din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite, Al Bataeh - Al Sharjah, care s-a terminat egal, scor 3-3, după ce echipa fostului selecționer a condus cu 3-0.

Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu

Credit imagine: Eurosport

Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu au trăit clipe minunate împreună, pe când erau la FCSB sau la Al Hilal, dar a venit vremea ca cei doi să fie adversari. Olăroiu antrenează de mulți ani în zona Golfului, iar Rădoi i-a călcat pe urme după ce nu a reușit să ducă naționala la Mondialul din Qatar.
Astăzi, Rădoi și Olăroiu au fost pentru prima dată adversari în calitate de antrenori, în partida dintre Al Bataeh - Al Sharjah, contând pentru etapa a 8-a din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite. Echipa lui Rădoi a avut un început fulminant de meci și în minutul 35 conducea cu 3-0, grație golurilor marcate de Gassama (19), Abdulrahman (26) și Alvaro de Oliveira (35).
Al Sharjah, echipă care are ca obiectiv titlul în acest sezon, a redus din diferență în minutul 39, prin Abdulbasit, care a marcat din pasa lui Miralem Pjanic. În prelungirile primei reprize, echipa lui Olăroiu a mai punctat o dată, prin brazilianul Luanzinho, astfel că "remontada" devenea din ce în ce mai probabilă.

Rădoi și Olăroiu, egal la primul duel în calitate de adversari

Golurile încasate în finalul primei părți i-a afectat mental pe cei de la Al Bataeh, care s-au văzut egalați în minutul 51, când Caio a transformat un penalty. Oaspeții au dominat copios restul reprizei secunde, dar nu au reușit să mai marcheze, deși s-au acordat 12 minute de prelungire. Astfel, s-a terminat 3-3, rezultat care nici nu încurcă, dar nici nu ajută prea mult cele două echipe.
Evident, pentru Rădoi rămâne frustrarea că formația sa a luat doar un punct dintr-un meci în care a avut 3-0, dar a remiza în fața unei echipe antrenate de mentorul său nu este puțin lucru. De partea cealaltă, Olăroiu nu poate fi nemulțumit că jucătorii săi au scos un egal în deplasare, după ce au avut de recuperat un ecart de 3 goluri.
În urma acestei remize, Al Sharjah și Al Bataeh rămân vecine în jumătatea superioară a clasamentului, pe locurile 4 și 5. Echipa lui Olăroiu are 14 puncte, iar cea a lui Rădoi are 12 puncte, dar cele două formații pot coborî în clasament până la finalul etapei. În runda următoare, Al Bataeh va avea un meci la fel de important, în deplasare cu Al Wasl, liderul campionatului.
Pentru Al Sharjah urmează două partide cruciale în Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Olăroiu va juca acasă cu Al Sadd (Qatar) și în deplasare cu Al Faisaly Amman (Iordania) și dacă va câștiga ambele partide va fi sigură de calificarea în faza următoare a competiției, ceea ce ar reprezenta o performanță importantă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo