Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrei Cordea, înainte de FCSB - Anderlecht: "Sunt în forma carierei"

Cristian Mihală

Actualizat 14/09/2022 la 14:49 GMT+3

Jucătorul echipei FCSB, Andrei Cordea, consideră partida de joi, cu Anderlecht, de pe Arena Naţională, din grupele Europa Conference League, o luptă pentru ocuparea locului doi în clasament.

Andrei Cordea

Credit imagine: facebook

"Întâlnim un adversar foarte bun. I-am analizat, am avut o şedinţă video şi ştim punctele lor forte şi punctele lor mai puţin bune. Trebuie să fim concentraţi, să facem o partidă bună şi să atacăm acolo unde ne-am propus. Bineînţeles că este o luptă pentru locul doi în Europa, am făcut o figură frumoasă până acum, am făcut 70 de minute foarte bune în Anglia, şi mâine ne dorim neapărat victoria. Jucăm acasă împotriva unei echipe bune, în faţa suporterilor noştri, sperăm să fie în număr cât mai mare şi să îi facem fericiţi, să le aducem victoria", a declarat Cordea, miercuri, într-o conferinţă de presă.
El susţine că moralul echipei sale este unul bun, chiar dacă nu traversează o perioadă prea bună în campionatul intern.
"Suntem bine cu moralul. Am încercat să ne revenim, trebuie să fim neapărat concentraţi şi să dăm 100%. Pentru că atunci când am jucat în Europa, am jucat foarte bine. În campionat nu am dus-o foarte bine, dar sunt convins că ne vom reveni. Nu cred că este vorba de atitudine la noi, în Europa echipele joacă mai mult fotbal, în campionatul intern se apără mai mult. Noi suntem o echipă care atacăm 90 de minute, de când am venit aici nu îmi amintesc o echipă să ne fi dominat, dar, din păcate, în campionat nu reuşim să îi deschidem. Acum trebuie să fim concentraţi pentru meciul de mâine, sper să câştigăm şi atunci moralul nostru vor fi mai bun. Noi dominăm şi în campionat, nu există o echipă în Superligă care să ne domine, avem timp să ne revenim. Suntem la cea mai bună echipă din România, cu una sau două victorii ne vom reveni, vom fi din nou acolo sus", a completat jucătorul FCSB.

Cordea, despre meciurile excelente făcute

Andrei Cordea consideră că traversează cea mai bună perioadă din cariera sa şi nu se gândeşte deocamdată la un transfer în străinătate.
"Eu trebuie să fiu concentrat să îmi continui perioada bună şi forma bună prin care trec, pentru asta mă antrenez foarte bine, trag de mine 100% ca să fiu din ce în ce mai bine la fiecare meci. Sunt în cea mai bună perioadă a carierei mele şi sunt concentrat să joc cât mai bine, pe viitor dacă va fi bine pentru mine şi pentru club vom vedea", a mai spus Cordea.
FCSB va întâlni, joi, pe Arena Naţională din Capitală, cu începere de la ora 22:00, formaţia belgiană Anderlecht Bruxelles, într-o partidă din cadrul etapei a doua a grupei B a Conference League.
În clasamentul grupei FCSB ocupă ultima poziţie, după înfrângerea suferită în prima etapă, în deplasare, cu West Ham, scor 3-1. În cealaltă partidă a grupei, Anderlecht s-a impus, pe teren propriu, cu 1-0, în faţa danezilor de la Silkeborg.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo