Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Asistență record la FCSB – Dunajska Streda! Câți fani ai "roș-albaștrilor" sunt așteptați pe stadion

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 10/08/2022 la 18:22 GMT+3

FCSB o va înfrunta pe Arena Națională pe Dunajska Streda, în a doua manșă din turul trei al Conference League. Formația antrenată de Nicolae Dică va avea parte de o asistență record în acest sezon, în tribune fiind așteptați 45.000 de oameni. În 2017, FCSB reușea pentru ultima oară să aducă peste 40.000 de suporteri pe Arena Națională, în meciul contra lui Sporting.

Galerie FCSB, Foto: Facebook FCSB

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Răzvan Rădulescu
FCSB s-a calificat în turul 3 al Conference League, după ce a eliminat-o pe Saburtalo Tbilisi. 25.000 de fani ai "roș-albaștrilor" au fost prezenți pe stadion la acel meci, însă echipa lui Dică se așteaptă ca meciul de joi, împotriva slovacilor de la Dunajska Streda, să se joace cu casa închisă.
În tur, FCSB s-a impus cu 1-0, iar joi, de la 20:30, va avea loc returul care poate fi urmărit în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.

FCSB, asistență record în returul cu Dunajska Streda

Potrivit Gazetei Sporturilor, FCSB este pregătită să aducă pe stadion 45.000 de suporteri. Organizatorii vor vinde bilete și la inelul 3 al Tribunei 1, ceea ce presupune că la vânzare au mai fost scoase 10.000 de bilete, iar FCSB se așteaptă ca acestea să fie vândute până la ora meciului.
"Mă bucur că fanii vin lângă echipă. Trebuie să facem un meci bun pentru ei și să ne calificăm. Și la meciul cu Saburtalo am avut nevoie de ei, ne-au încurajat la 2-2 și am reușit să mai dăm două goluri", a declarat Nicolae Dică.
Citește și:

FCSB, sancționată de UEFA

FCSB a fost penalizată de conducerea de la Nyon din cauza scandărilor de la meciul cu Saburtalo de pe Arena Națională. Formația lui Dică a fost amendată cu 50.000 de euro, iar peluza unde au stat cei din galerie nu a fost pusă la dispoziție ultrașilor pentru returul cu Dunajska Streda.
Totuși, UEFA a permis accesul copiilor în acea zonă, însă legislația din România nu permite accesul copiilor sub 14 ani fără un însoțitor. Astfel, FCSB a renunțat la această idee, deoarece UEFA ar fi putut interpreta inițiativa ca o încălcare a pedepsei. De cealaltă parte, galeria se va muta la cealaltă peluză.
Ultima oară când FCSB a fost susținută de peste 40.000 de persoane într-un meci pe Arena Națională a fost în 2017. "Roș-albaștrii" pierdeau partida cu Sporting Lisabona, scor 1-5, în play-off-ul Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo