Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce asistență este așteptată pe Olimpico, la meciul Lazio - CFR Cluj, din Conference League. Cifrele organizatorilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/02/2023 la 11:51 GMT+2

Lazio o așteaptă în această seară, pe Olimpico, pe CFR Cluj, campioana României, în manșa tur a 16-imilor de finală din Europa Conferece League. Confruntarea de la Roma este programată să înceapă la ora 22:00 și va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.

Stadio Olimpico, Lazio Stadium, Roma

Credit imagine: AFP

Articol scris de Maria Olteanu
Lazio o așteaptă pe CFR Cluj în această seară, începând cu ora 22:00, în primul meci din 16-imile de finală ale Conference League, partidă ce va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.
Gazdele acestui duel pleacă favorite înainte de partida de joi seara, însă, chiar și așa, fanii italieni nu s-au înghesuit să achiziționeze bilete pentru meciul pe care favoriții lor îl vor susține în compania campioanei României.
CITEȘTE ȘI:
Potrivit informațiilor venite la Roma, Lazio News scrie faptul că doar aproximativ 7.000 de bilete au fost vândute pentru acest duel cu câteva ore înainte de fluierul de start.
Arena Olimpico are un total de 72.698 de locuri, ceea ce înseamnă că sub 10% din capacitatea arenei va fi ocupată la duelul dintre Lazio și CFR Cluj.
Organizatorii sunt de părere că prețurile ridicate ale tichetelor au făcut ca fanii să nu fie determinați să vină la acest meci. Un bilet la peluze a plecat de la 41 de euro, în timp ce la tribune a urcat până la 59, respectiv 101 euro.
Fanii români care au dorit să facă deplasarea în Italia, pentru meciul cu Lazio, au achitat 17 euro pentru un bilet în sectorul galeriei oaspeților.
Numărul scăzut de suporteri așteptați pe Olimpico poate fi cauzat și de rezultatul obținut de Lazio în ultima etapă din campionat, atunci când a pierdut cu 2-0 în fața celor de la Atalanta. În medie, la partidele din Serie A, italienii sunt încurajați de circa 40.000 de fani.

PROGRAM MANȘĂ TUR CONFERENCE LEAGUE, 16 FEBRUARIE

  • FK Bodø/Glimt - Lech Poznań (19:45)
  • Braga - Fiorentina (19:45)
  • Qarabag - Gent (19:45)
  • Trabzonspor - FC Basel (19:45)
  • AEK Larnaca - Dnipro-1 (22:00)
  • Lazio - CFR Cluj (22:00)
  • Ludogorets - Anderlecht (22:00)
  • Sheriff Tiraspol - Partizan Belgrad (22:00)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo