Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine e fotbalistul de la FCSB de care se tem cel mai tare cei de la Viking înainte de play-off-ul Conference League

Bianca Dumitru

Actualizat 18/08/2022 la 08:28 GMT+3

FCSB va primi în această seară, de la ora 21:30, vizita celor de la Viking, într-un meci contând pentru manșa tur a play-off-ului Conference League. Înaintea partidei, antrenorul norvegienilor a vorbit despre adversara sa, dezvăluind cine este fotbalistul care crede că îi va pune cele mai multe probleme.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB se va duela în această seară, de la ora 21:30, cu norvegienii de la Viking, în meciul tur din play-off-ul Conference League, care se va disputa pe Arena Națională.
Antrenorul oaspeților a vorbit, înaintea partidei, despre echipa lui Nicolae Dică. Morten Jensen a declarat că, din punctul lui de vedere, FCSB este continuatoarea Stelei, considerându-i pe roș-albaștri favoriți.
În plus, tehnicianul celor de la Viking a dezvăluit cine este, în opinia sa, cel mai periculos jucător de la FCSB, de la care se așteaptă să le pună probleme fotbaliștilor săi.
"Consider că Steaua e o echipă cu tradiție și valoare și e favorită. Dar dacă vom avea un meci bun mâine seară și în retur, desigur că ne gândim că avem și noi o șansă.
Octavian Popescu consider că este un real pericol, mai ales că vor fi și mulți fani care vor susține echipa, iar asta va conta foarte mult în meci. Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generațiile trecute erau într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători", a declarat Jensen.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Citește și:

NORVEGIENII AU PUS ÎN VÂNZARE BILETELE PENTRU RETURUL CU FCSB

La o săptămână de la meciul de pe Arena Națională, FCSB se va deplasa în Norvegia pentru returul Viking, care poate fi decisiv pentru calificarea în grupele Conference League.
Cu 8 zile înaintea partidei de pe teren propriu, oficialii lui Viking au scos la vânzare biletele pentru duelul cu echipa lui Nicolae Dică.
Românii care vor vrea să meargă să-și susțină favoriții la meciul în care ar putea fi decisă calificarea în grupele Conference League vor trebui să plătească 100 de lei pentru bilete.
Cele mai scumpe bilete au prețul de circa 270 de lei, iar cele mai ieftine, cele dedicate copiilor care merg să o susține pe FCSB costă aproximativ 25 de lei.
Dubla dintre FCSB și Viking va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro. Primul meci are loc astăzi, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo